divendres, de gener 23, 2009

D3M

La democràcia a Espanya cada cop és més similar a la democràcia a Turquia, Argèlia o Rússia... I si un partit no interessa doncs vinga... al talego. Això si... els partits de l'extrema dreta són mesurats amb un altre llistó i poden apallissar i matar lliurement, que si hi ha alguna detenció serà per una baralla entre "bandas rivales". Jo penso que no s'han d'il·legalitzar les idees, ni de l'extrema dreta ni de l'extrema esquerra, ni dels bascos, ni dels bisbes de la Cope... però ja n'estic fart de tanta dictadura "política i garzonísticament correcta".
En aquest cas: ZP, pitjor que Aznar.
Més informació. Foto extreta d'aquí... i vídeo una mica vell però molt divertit!

5 comentaris:

Vicent Terol ha dit...

Plenament d'acord amb tu. El que es fa amb l'esquerra abertzale, des de 2002, sols pot ser entès dintre un Estat d'Excepció. Jurídicament, la cosa no té ni peus ni cap. I, a més, la filosofia que subjau és deplorable: il·legalitzar idees.

Alguna vegada he discutit amb companys que defensen la il·legalització de partits d'extrema dreta, o la prohibició d'una manifestació nazi. Si defensem la llibertat d'expressió, la defensem sempre; no sols quan ens agrada.

XAVI NOVELL ha dit...

en el fons tots son iguals .... salut from el baix montseny

zel ha dit...

Saps què em passa? Que m'ho miro, ho veig, ho escolto i encara o m'ho acabo de creure? Són bojos, aquests romans....

Tuà ha dit...

No te ni cap ni peus...
Tens raó el video es divertit!

Jobove - Reus ha dit...

als partits grans ja els interesa que només quedin ells, com als USA

salutacions