dilluns, de gener 05, 2009

JOSEP MANEL VIDAL: EL MEU BLOCAIRE INVISIBLE

"En la nit fosca de la incertesa i al ras de la solitud, encara esperem l’alba d’un nou dia.
Bon Nadal a tota la gent de pau!"
Decididament, el meu blocaire invisible és destre amb les paraules... i el seu post nadalenc va comunicar-me moltes coses... avui, nit de reis el comparteixo amb tots valtrus. És curt, entenedor i... malgrat el realisme, acollidor.
Però... qui és el meu blocaire invisible?
En Josep Manel Vidal! Qui ens presenta un acurat blog, de nom Filant Prim. Tiro un cop més del Filant Prim i comparteixo amb valtrus quatre ratlles sobre en Josep Manel: "Vaig nàixer, allà per l’hivern de 1965 (nevada de metre i mig inclosa). Sóc besnét de la tia Alberta, la de l’Havanera dels Borratxos, de l’Alcúdia de Crespins (La Costera). Mon pare, entestat a contribuir a l’imaginari fantàstic familiar, diu que jo cabia dintre d’una capsa de sabates folrada de cotompèl. Vaig arribar de cul (literal, pobra mare!) i potser per això, de vegades, tinc l’ànima tan erosionada d’anar contracorrent. Jo volia dedicar-me al cinema, però sóc mestre d’escola. Simplement he canviat la matèria primera de les meues creacions. També volia ser cantautor però ho tinc posposat per a una altra vida, potser. Quant tinc un poc de temps sóc “agitador cultural”. Entre classes i “agitacions” vaig deixant caure paraules, com en un rosari, i puc fer fàcilment el camí de tornada als paradisos perduts. "

I quin és el meu regal... No li puc regalar el llibre La catosfera literària, doncs com que hi surt penso que el deu tindre des de fa temps... però si una mica de música que podeu baixar-vos d'aquí.
A banda d'això, d'aquí un temps li dedicaré un post per tal de donar a conèixer el seu blog i...
Una abraçada, Josep Manel!

4 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

només passava a saludarte, feia dies que no venia

una abraçada

assumpta ha dit...

Aprofito per a desitjar-te un feliç dia de Reis !
A veure que deparen la resta de tots els amics blocaires invisibles ... !

Jesús M. Tibau ha dit...

un bon company al País Valencià

Una ha dit...

Josep Manel és extraordinari amb les paraules,a l´escola i com a ésser humà.Feliç Any