dimecres, de gener 21, 2009

SÓC JUEU

Jueus d'arreu del món, de tota classe i condició s'estan mobilitzant des de fa anys contra l'estratègia diabòlica de l'estat d'Israel.
Ser jueu no vol dir abonar el terrorisme d'estat d'un govern sionista que de forma interessada s'apropia la religió i cultura jueva, intentant empresonar-la com a eina de domini.

És perfectament compatible dir alt i fort "Sóc jueu" i alhora desitjar l'abolició de l'actual estat d'Israel.



D'aquest darrer vídeo vull destacar aquesta frase: "My grandmother didn't die to provide a cover to Israel's soldiers murdering palestinians' grandmothers".

I l'Obama?

Photo: Obama Presidential Campaign on Flickr, used under Creative Commons license.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Soc un seguidor des de fa temps del teu blog, i me fixo, en que últimament, no hi ha masses comentaris, i saps el que penso, que a la gent, tan l’hi fa els problemes que puguin tenir els jueus i els palestins, o les dones d’esquerres, o ....., doncs, ja tenim prous problemes a casa nostra, i jo, tot i que me sap greu, penso que en realitat, primer hem d’arreglar, o al menys intentar-ho, el que passa al nostra país.
El que si és un problema, es el tema de la guàrdia urbana i dels mossos d’esquadra, es un problema molt greu i no ens adonem.
Es un problema, el de les despeses de Tarragona 2017, que de sobte, ningú en parla.
Es un problema, el funcionament del nostra ajuntament.
Quant tots els que estan al atur, es quedin sense, també serà un problema.
Un dia, vaig sentir a un amic, un comentari sobre els moros, que deia: "si Deu va posar als moros,(jueus, palestins, etc) allí, que s’han preocupi Deu.
No se, si no tenia massa raó.

Unknown ha dit...

Gràcies per aquestes paraules... tens raó.

M'apassiono... :-)