diumenge, de febrer 08, 2009

ARRÒS TRES DELÍCIES

Aquest vídeo és curtet curtet... però m'ha fet gràcia. No identifico el lloc de Tarragona... i és què Tarragona és gran, en tots els sentits de la paraula.

I aquest darrer vídeo... curiós també!

6 comentaris:

Joana ha dit...

Estem ben arreglats , Tondo.
Jo hi vaig a peu , a Girona perquè a mi sí em posarien una multa.
Que tinguis una bona setmana!!
Abraçades com "regalitus" :)

Anònim ha dit...

Estic d'acord i et felicito per mostrar quan els policies que representa que han de donar exemple no ho fan. Si son "la nostra" policia tenim el dret i fins i tot el deure de denunciar qualsevol abús.
No sé, però, si tu també estaras d'acord amb mi quan dic que igual que hem de denunciar els errors hem de dir que no ha de ser fàcil ser policia quan s'està creant una opinió pública que només destaca aquests errors i, per norma, defensa sempre als "pressumptes" delincuents en contra de la policia, ahir mateix a Barcelona dos mossos van ser greument ferits al intentar aturar una baralla entre dues bandes llatines (si haguessin disparat o actuat amb més contundència avui no serien a l'hospital pero segur que els estarien acusant de violència policial injustificada).
No ens hi volguem trobar
XAREL_10

Unknown ha dit...

Salutacions Joana :-)

McAbeu, estic força d'acord amb el que dius, evidentment quan cal han de fer servir la violència. El problema és: quan cal? I penso jo que per fer callar els qui no pensen com el govern, la gent de moviments socials i independentistes doncs la veritat: no cal hostiar-los ni perseguir-los, que per alguna cosa se suposa que vivim en´país democràtic.

D'altra banda ells tenen la TV per lloar dia si dia també les seves excelències.

El desllorigador penso que és que la policía, com els metges, els mestres i els treballadors públics diversos es deuen a la gent, al poble. Hi aquí cal incloure-hi els polítics professionals, que mengen d'això.

Anònim ha dit...

Amb qualsevol nació, tenint amb compte el difícil que és la convivència, ja que tots pensem de diferent forma, es necessari un cos policial, que vetlli per la pau i la tranquil•litat de les persones que conviuen en aquesta nació. Tenint el compte que Catalunya és una nació, els mossos i la policia municipal, han de vetllar, perquè no hi hagi problemes de convivència, crec que fins aquí estem tots d’acord, però, que passa quan els cossos policials, en lloc de fer la seva tasca, es dediquen només a sancionar al desgraciat que per necessitat aparca malament, o al desgraciat que circula a uns quants kilòmetres més dels permesos, i l’hi foten una multa, i l’hi redueixen els punts, obligant-ho a fer un curs, pagant una bona quantitat per retornar-l’hi alguns. Tot això, es un clar muntatge, per recaptar diners a costa dels que menys problemes els hi donen.
Els mossos que van a anar a aturar la baralla, s’hi van posar perquè no es van poder escaquejar, i, perquè no estaven controlant els radars, que es dediquen a caçar als que menys culpen tenen.
M’agradaria saber a quants politics els hi han retret quelcom punt.

Anònim ha dit...

Perdoneu que insisteixi, a quants emigrants que circulen sense carnet han aturat els mossos?, jo diria que a pocs, no els hi convé, i sabeu perquè?, perquè a aquests no els hi poden fer pagar rés, perquè els pobres no tenen rés, només van a fotre als que no es poden escapar i no els hi toca cap més remei que pagar. Us parlo en coneixement del que dic, m’han atracat sis vegades, han robat dues vegades al comerç de la meva dona, i no m’han posat gairebé cap multa perquè condueixo acollonit, pensant, a on en pogut amagar el radar, és un malviure, soc una persona de be, que he treballat quasi cinquanta anys, pagant els meus impostos i tot el que me han manat, i quan arribo a la jubilació, he de circular amb por, i no a que m’atraquin els delinqüents, sinó a que m’atraqui el que m’ha de defensar.
Espero, a que si existeix una Tarragona al cel, no passi el mateix.

Anònim ha dit...

Tens raó, "Un altre anònim". Recaptar i reprimir els joves amb ideals, la resta són tonteries.