dilluns, de març 23, 2009

CANVIS A L'AJUNTAMENT DE TARRAGONA

El barri del Carme llueix cartells a dojo de la conferència que la regidora Carme Crespo durà a terme ben aviat sobre el sempre apassionant tema dels "Residus urbans" (no confondre amb els urbanos incontrolats que van atonyinar gent durant les rebaixes). M'agrada que el propi Ajuntament se salti "a la torera" -per dir-ho d'alguna manera- la normativa del "civisme" que impedeix penjar cartells a la ciutat, perquè sempre he pensat que aquesta normativa és del tot recalcitrant, una eina per tal d'impedir la llibertat d'expressió.
Però bé... l'entrada d'avui efectivament era per parlar-vos de dues regidores del nostre Ajuntament: Carme Crespo i Sandra Coloma, a qui tots recordem per la seva colpidora frase "quina ciutat més maca que tenim", d'altra banda gens faltada de raó.
Tot sembla indicar (rumore, rumore) que ben aviat hi haurà canvis a la casa gran i Sandra Coloma deixarà d'encarregar-se de la regidoria de Cultura per tal de dedicar-se a Joventut i Cooperació. De fet ara Sandra Coloma ja és consellera delegada de Joventut i Cooperació, per tant la pèrdua de les competències a Cultura pot portar a fer-ne apassionades lectures, donades les polèmiques que darrerament esquitxen la regidoria de Cultura. En tot cas, per respecte, no hi entraré a fer conjetures gratuïtes sobre el tema.
La persona escollida per fer-se càrrec de la conselleria de Cultura serà la tercera tinent d'alcalde, Carme Crespo.
Si tot plegat es confirma, desitjar sort a aquestes dues persones en la bella tasca de servir el poble, per la qual han estat escollides per tots naltrus. I posats a demanar un desig... a escriure la carta als reis, demano que la revista Públics torni al format i contingut que tenia abans, recuperant el tarannà obert a la ciutadanía i no només a una determinada manera de concebre la paraula "cultura".
Fotos extretes de la web municipal, a excepció de la del cartell, cedida per un amic blocaire que prefereix restar en l'anonimat.

5 comentaris:

Josep M. ha dit...

A mi aquesta paia, la Carme Crespo, em fot un fàstic... des que va dir que les actuacions dels municipals estaven totalment justificades... és que, per matar-la. I a sobre vaig assistir a una conferència en què ella presentava el conferenciant i es va fotre a parlar en castellà. Típic de sociates.

D'altra banda, els canvis són totalment irrellevants. Amb el 35% menys de pressupost per Cultura i el desarrelament del seu concepte de "cultura"...

La casa de Pinel ha dit...

si fa o no fa prefiero a la sandra.
un saludo

Josep M. ha dit...

Ostres, doncs recordo una entrevista seva amb el Cuní per tot allò del vent i em va semblar sentir que era del PSC.

Bé, sí, pel cas, tant fot si és d'un o altre.

zel ha dit...

Avui he escoltat a la ràdio que deien que hi havia canvis, però és clar, de Tarragona a l'Empordà...ja veus quina poca coneixença pobra de mi... jo llegeixo i així m'entero de què va...

Anònim ha dit...

Ets un crack, Tondo... vas treure primer que ningú aquesta notícia.