dijous, de març 05, 2009

HE REBUT MAIL !

Noèlia Sugranyes, del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, m'envia un atent però insípid e-mail, en resposta al correu que vaig enviar al conseller Joan Manuel Tresserras pel polèmic tema de contractar una empresa de seguretat involucrada en la trama feixista per tal de "vigilar" elements tant emblemàtics com Escornalbou, Escala Dei o Miravet. Aquest és el correu rebut, que un cop més em a pensar què els amics d'ERC han perdut el nord i han quedat engolits pel sistema constitucional espanyol. ERC es va convertint cada cop més en un partit polític regionalista?
Acusem rebuda i agraïm el correu que adreceu a la bústia del departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, del qual en prenem nota. Al mateix temps us informem que l’adjudicació del servei de vigilància i seguretat als departaments de l’Administració de la Generalitat de Catalunya s’ha realitzat mitjançant procediment negociat.

En aquest procediment administratiu hi participen les empreses homologades per la Comissió Central de Subministraments, empreses que han resultat adjudicatàries de l’Acord Marc de serveis de vigilància i seguretat (expedient 2008/10) convocat pel departament d’Economia i Finances a través de la Comissió Central de Subministraments.
Si us interessa aquest és el mail del conseller que s'ha venut la vigilància dels nostres monuments a una més que qüestionada empresa amb vincles feixistes: consellertresserras@gencat.cat