dimarts, de març 03, 2009

LA TARRAGONA INHOSPITA

Hi ha una cosa que m'agradava molt de la manera de fer del bipartit que governa Tarragona, dit d'altra manera, no sinònima del tot: del nostre ajuntament.


Aquesta cosa era i no és. Era la manera d'enfocar el tema del transport públic de la ciutat, en concret de l'EMT. Era i no és ja que es van vendre les cotxeres i a sobre castiguen el poble amb una nova -i desorbitada- pujada de tarifes.


S'ha acabat el quedar bé: Comença la mentida i l'espectacle. Si incrementen les tarifes doncs endavant, però que ho defensin així: tal com sonape. Al final ens volen vendre gat per llebre ja que he arribat a llegir a la premsa local que les tarifes no s'incrementen, quan és mentida.


Un cop més PSC i ERC estan marcant diferència amb les polítiques d'esquerra i fan el mateix que hauria fet CiU i PP, amb una diferència, ara CiU i PP també s'oposa a aquesta poc ètica mesura.


Els aires nous que semblava representar en Carles Castillo es queden en fum, després de la impune pallissa de la guàrdia urbana durant les rebaixes, i després de la baixada de pantalons que suposa aquest increment de les tarifes, acompanyat de la desaparició del popular Bono-10.


Caldrà contaminar més, agafar menys el bus i entre tots fer de la nostra Tarragona un lloc cada cop més semblant a Mèxic DF, en lo que a contaminació respecta. Fem doncs una Tarragona inhòspita, políticament correcta però podrideta, ben podrideta?? Ho pregunto amb pretesa ironia.

3 comentaris:

La casa de Pinel ha dit...

tondo no todo es oro lo que reluce, ahora toca sacar pasta de donde sea y quien pagara sera el de siempre, el ciudadano.
mas de lo mismo de siempre indiferentemente de quien govierne.
un saludo

Jesús M. Tibau ha dit...

pinten bastos

Tuà ha dit...

Vols dir que pot estar més contaminada que ara?