dimarts, d’abril 07, 2009

AL GORE? FUM, FUM, FUM

L'octubre de 2007, la plana major de l'Ajuntament, encapçalada per l'Alcalde va aprofitar la presència d'Al Gore a TV3 per saludar-lo presencialment i convidar-lo a venir a Tarragona. D'aquesta manera se supsoa que Tarragona quedaria situada al món.
De tots és sabut que Al Gore no vindrà gratis a Tarragona. És com la foto del Zapatero amb l'Obama. Si Zapatero ha hagut de pagar peatge per retratar-se anunciant l'enviament de militars espanyols a Afganistan (per mi se'n poden anar a la merda, els miliatrs espanyols), Ballesteros haurà de pagar la factura a un Al Gore, que tè un representant a l'Estat Espanyol que li fa de mànager.
Però bé, el tema és un altre. Resulta que el juny de l'any passat, del 2008, s'hauria d'haver organitzat a Tarragona un esdeveniment espatarrant a mida: "un simposium euromediterrani sobre fonts d'energia", amb l'Al Gore com a cap de cartell.
Al final que ha passat? Res, fum. I la platja Llarga en perill, la ciutat Residencial en perill, la petroquímica empudegant l'aire, les ARE esperant l'oportunitat per encimentar-ho tot.
I com sempre, els nostres polítics cagant-la: La pujada astronòmica del preu del BONO-10 i del bitllet senzill d'autobús poc afavoriran que es redueixin els cotxes.

Mentre esperem Al Gore... fum, fum, fum...

4 comentaris:

SERGIBR ha dit...

Lo del bono 10 és una cosa per no perdonar. Ha passat de ser de duració trimestral a mensual, amb lo que a molta gent ja no li surt a compte utilitzar-lo, doncs podria arribar a perdre la meitat dels viatges per caducitat. I a sobre, la majoria d'interventors són uns garrulus i uns xulus de puta. Puta renfe.

Unknown ha dit...

Sergi,

Tal i com estan les coses caldrà que tothom qui pugui agafi el seu cotxe particular (si en té).

Anar amb el bus municipal si no ets jubilat o estudiant no compensa en res.

És llàstima però és així,

zel ha dit...

Jo no sé si m'hagués cregut que, passada l'eufòria de l'èxit, aquest senyor podria mantenir els seus suposadament grnas principis ecològics, tu t'ho creus? Ara, tot això altre, amb o sense Gore no es pot deixar passar.
Petons estimat!

Jesús M. Tibau ha dit...

Vols que dir hem d'esperar que els polítics (en general, no em refereixo a ningú en concret) ens salvin