dilluns, d’abril 13, 2009

MATRÍCULES

Un estat tant centralista com el francès posa en marxa a partir d'aquest dimecres un nou sistema de matrícules per als cotxes en el qual hi consta informació sobré la "regió" on s'ha matriculat el vehicle.
Ahir Aznar, avui Zapatero són responsables de què ens haguem d'empassar a la força la "E" d'espanya a les matrícules dels nostres cotxes, amb el suport de la resta de partits polítics, que s'han oblidat d'aquest tema quan ha calgut maercadejar i negociar amb els seus vots.
Entenem-nos: El que passarà a França a partior de dimecres és una mostra mes del cafè "para todos", aquest cop parisenc. Aquí comunitats autònomes, allí departaments... sempre regions. Les regions dels vençusts que no hem pogut articular ni gestionar la nostra sobirania nacional.
I mentrestant el conseller més pro-Bolonya del tripartit s'esgargamella a què es financi la compra de cotxes nous als particulars amb 2.000 o 2.500 euros. No seria millor que a tothom se'ns financi l'hipoteca, la compra de menjar, les reformes a casa, l'educació... No! Com sempre cal ajudar els bancs i la indústria de l'automòbil.

1 comentari:

RafaJ ha dit...

Bones;
Felicitats pel teu bloc, força amè i variat. L'he enllaçat des del meu.

Salutacions.