dijous, de maig 14, 2009

DE BLOGS

Dels fets d'aquesta nit en Xavier Borràs, en parla al seu blog, amb un acurat anàlisi i un interessant vídeo de Vilaweb. Els Mossos del saura tornen a matar mosques a canonades.


Les coses van de mal en pitjar i els Mossos d'Esquadra del govern format per PSC, IC i ERC, fan les corresponents pràctiques. Segura que el Galinsoga, la Garcia Valdecasas i el mateix Franco els aplaudeixen des de l'infern; que Jiménez Losantos encara ho fa des de la Cope: canya al poble, tots som criminals.
En Jordi Salvat apareix assaborint una cerveseta argentina i comenta: "Televisió Espanyola va recuperar la censura i va emetre l'himne a la mitja part i eliminant xiulada"; i mentrestant Saül Gordillo ens parla de què el cap d'esports de TVE ha deixat de ser-ho per haver censurat els xiulets. Un màrtir?
La foto és de Ribas (El Pais), i l'he tret del post de Xavier Borràs.

2 comentaris:

Joana ha dit...

Avui llegint blogs m'assabento de moltes més coses que a la tele, que no miro gaire, per no emmalaltir ;)
Molts records . Gaudeix del cap e setmana! Plou a tarragona?

Xavier Borràs ha dit...

Encara afegiria un fet molt greu: a Tv3, després que el CAC manifestés que no hi havia hagut "assetjament" contra els mossos per les violentes càrregues contra els estudiants del març passat, ara pràcticament passen de puntetes sobre fets tant greus com els de la celebració del Barça. Se'n diu autocensura i no cal que facin dimitir ningú.