dilluns, de maig 04, 2009

HOT BLUES, D' U-TÒPICS

Remenant he trobat aquest vídeo... però poca més informació del grup "U-tòpics".

Algú pot ajudar-me... m'agradaria trobar més material online, així com els noms dels components d'aquest grup, què se n'ha fet....

5 comentaris:

Jose Ramon Santana Vazquez ha dit...

...saludarte al tiempo que expresar mi culto por el blues , tu amigo jose ramon.

Anònim ha dit...

Doncs que eren de Molins de Rei i que jo en tinc una cinta que he buscat i no he trobat i a casa de mons pares em sona que hi tenia un disc. A mi m'agradaven força tot i que no en fos un seguidor total.

jordimartifont

Ramon ha dit...

No, jordimarti: de Molins eren els Detectors (també amb xica cantant). Els U-tòpics (Maria Salla es deia la cantant) eren d'Igualada.

Hot Blues ha dit...

Hola,soc membre dels u-topics,el meu mom es gès, era un dels guitarres de la banda.Eram de igualada,les imatges del video son de la ciutat.Fa uns quants anys que la formacio es va disoldre.Jo ara tinc un bar amb el nom Hot blues.Mes informacio:

hotbluesigualada@blogspot.com

Anònim ha dit...

Hi, I just joined this forum right now and I was wondering why my post count isn't going up?

Anyways, my name is Sarah and I am an net fanatic! I enjoy social networking internet sites including Facebook and Myspace hehe.
I have recently began playing a game known as Farmville on Facebook, it is fairly fun but boring! I just found some cool [url=http://fv-cheats.com]farmville cheats[/url] along with a great [url=http://fv-cheats.com]farmville guide[/url] to assist me too. Hopefully that'll make it more fun! :)

So how are you guys doing?
[url=http://www.squidoo.com/schoolgrants-]school grants[/url]
[url=http://ischoolgrants.com]school grants[/url]