dimecres, de maig 27, 2009

LA CAMPANYA MÉS BARATA: INICIATIVA INTERNACIONALISTA

Iniciatva Internacionalista té moltes possibilitats d'entrar al Parlament Europeu, i sobta que a diferència dels grans partits aquesta candidatura fa la feina des de la base, amb poca pasta i molta il·lusió.

Estan difonent aquest text i demanant ajuda per donar-se a conéixer:

Aquí tens unes quantes idees i propostes per fer campanya. Aquesta és una llista oberta i permanent construcció: crea, difon, imagina, repòn, actua!

1. Fes que corri la veu: envia SMS, correus electrònics, parla amb els teus companyes de feina, amigues, veïnes i família, utilitza el boca orella i el boca a boca si és necessari i en tens la oportunitat.

2. Difon la idea: publicita els actes de campanya al teu bloc, Facebook, Twiter, cartellera, llistes de distribució. Envia el manifest, material decampanya o aquest mateix manual.

3. Escriu, pensa, actua: escriu cartes als diaris, comentaris a les pàgines web, entrades al teu bloc particular, frases al lavabo del bar, etc.

4. Practica el "ferrading": Enganxa cartells al casal del teu municipi, a la botiga del barri, a la cartellera electoral de baix a la cantonada. Disposes de material de campanya (cartells i adhesius) al Casal Despertaferro de Reus i al Casal La Sageta de Foc de Tarragona. Passa a recollir-lo i fes que corri la veu.5. Practica el ciber activisme: Tens a disposició baners dinàmics per la teva web, vídeos, etc.


6. Participa als actes de campanya organitzats al Camp

Dilluns 1 de juny / 8 del vespre / Teatre Bravium de ReusPresentació de la llista d'Iniciativa Internacionalista i el grup de suport de ReusAmb la intervenció de José Estrada, cap de llista del Camp, Héctor Álvarez, coordinador del Camp i membres del grup de suport de Reus.

Dijous 4 de juny / 2/4 de 8 del vespre / TarragonaActe central de la campanya d'Iniciativa Internacionalista al CampAmb la intevenció de Josep Garganté, cap de llista dels Països Catalans, José Estrada, cap de llista del Camp i un membre del grup de suport del Camp.
Foto: Racó Català.


Castiga'ls amb el teu vot! Vota Iniciativa Internacionalista!Bona campanya!Grup de Suport a Iniciativa Internacionalista del CampContacta amb el grup de suport a l'adreça iniciativainternacionalista@pobleviu.cat