dilluns, de juny 01, 2009

ANIMALADES

Mentre en Zapatero utilitza avions militars per tal d'acudir als mítings del seu partit, Tarragona demostra que està per sobre del bé i del mal.

La Guàrdia Urbana, en la seva voràgines per deixar de ser guàrdia urbana i passar a ser policía política en exclusiva; ara l'ha fet grossa, molt grossa.

Resulta que ha incautat material electoral d'una candidatura que m'agrada, i que no agrada gens a Rubalcaba, un dels "jefes" del cap de la guàrdia urbana Castillo.

Els ha incautat material electoral, en concret -i segons informa Més Tarragona- una quarantena d'encenedors de butxaca d'aquells que es reparteixen per fer propaganda (a Tarragona la casa Bic n'és una excel·lent fabricant... i què duri!).

Resulta que els inefables urbanos van retenir un grup de persones que duien a terme la campanya electoral d'Iniciativa Internacionalista, desconec si seguint ordres directes de Rubalcaba que d'aquesta manera es pixaria l'autonomia municipal. Els van retenir i com que no sabien a què atenir-se els van fotre 40 encenedors ja que (és clar!): "podíen ser utilitzats amb finalitats delictives". I vinga! Fot-li fort! Doncs que incautin també els encenedors que reparteix el PSC, o els que venen als estancs la paraentel·la descendent dels vells feixistes mutil·lats de guerra a qui franco va concedir els estancs.

Voldria fer posts més suaus, més tranquils, però cada cop flipo més. "Una altra Espanya és possible", deia Montilla a la campanya electoral espanyola. I tant què és possible, però cap a la dreta i ben maquillada d'esquerranisme.




No res, espero que els vídeos us agradin... i aneu al tanto si teniu encenedors per casa: Ara resulta que està més penat dur encenedors de propaganda per repartir a sobre que l'arsenal que li van pillar al teòricament veí zumbat dels Pallaresos.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El grup de suport de Tarragona a la candidatura Iniciativa Internacionalista, per a les pròximes eleccions europees del 7 de juny, ha denunciat que aquest divendres 29 de maig dos membres de la guàrdia urbana han requisat material divulgatiu de la candidatura Iniciativa Internacionalista que repartien simpatitzants, al mateix temps que els retenien. També els han pres 40 encenedors amb el lema “la repressió no atura la solidaritat” al•legant que podien ser utilitzat per portar a terme una activitat delictiva.
La tarda d’aquest divendres 29 de maig dos simpatitzants de Iniciativa Internacionalista repartien octavetes i divers material divulgatiu de la candidatura a les properes Eleccions Europees a la Rambla Nova de Tarragona. Allí, una parella de guàrdies urbans han procedit a exigir la identificació dels joves, així com a “informar-los” que estaven incorrent en una falta administrativa. Mentre els membres del grup de suport argumentaven que es tractava de material electoral, els han sotmès a un registre injustificat, desproporcionat, denigrant i sobretot il•legal, ja que no existia motiu algun per això en conformitat amb la legislació vigent. Abans de marxar, els han requisat material propagandístic que portaven damunt; octavetes i periòdics informatius i 40 encenedors amb el lema “la repressió no atura la solidaritat”. En diverses ocasions, els agents han proferit amenaces com; “us denunciarem i ho portarem a l’Audiència Nacional”.

Aquesta actuació política de de la Guàrdia Urbana la qualifiquen de “greu atemptat contra la llibertat d’expressió en ple període electoral, amb la vulneració de drets que aquest fet suposa”. Els membres del grup de suport relacionen aquest fet amb els ocorreguts les setmanes passades; l’intent d’il•legalització de la candidatura internacionalista, i han afegit que “l’actitud de l’Ajuntament, dels cossos policials, així com del Govern espanyol mostra la seva voluntat d’estendre l’estat d’excepció arreu del’Estat espanyol, inclosos els Països Catalans, ja que diversos ciutadans i ciutadanes del nostre país també participen en aquesta llista electoral”.

El grup de suport de Tarragona a la candidatura Iniciativa Internacionalista simpatitzants insten al govern municipal a donar explicacions dels fets ocorreguts i ha actuar amb diligencia. Per la seva part, el grup de suport no descarta denunciar a la Guàrdia Urbana de Tarragona per amenaces, registre il•legal i expoli, a la vegada que declara la seva intenció de continuar posant els mitjans necessaris per informar als ciutadans perquè així puguin exercir el seu dret a participar lliurement a les pròximes eleccions europees del 7 de juny.

Periòdic La Bicicleta
www.periodiclabicicleta.org

Unknown ha dit...

Gràcies anònim... desconeixia els detalls i també aquesta web.

Molt bé !!

neus ha dit...

no sé pas on anirem a parar!