dijous, de juny 18, 2009

BOTIFLERS

Els polítics que surten al banner de més avall han impedit des de la Mesa del Parlament de la Genialitat que es pugi tirar endavant una Iniciativa Legislativa Popular. O sigui, una recollida de signatures que hagués permés entrar al Parlament una votació en la que els partits polítics diguéssin si estan a favor o no de l'autodeterminació.

Lo més estrany és una cosa: ERC, ICV-EUA i CiU tenen en els seus programes electorals la defensa del dret a l'autodeterminació.

Perquè tenen por? Potser tenen un complexe d'esclau majúscul?

En to cas que no vagin dient que són independentistes, ara s'ha vist que són majúsculs regionalistes, altrament dits botiflers.


Foto de ZP fent carantonyes a Carod procedent de Bandera Negra

2 comentaris:

zel ha dit...

Sembla estrany que un home com tu no s'hagués adonat d'això abans...no volen independència pel poble, volen indepèndencia per ells mateixos, el sou i prou... cabrons, és el que són...per això ni els comento, embruten la imatge.

Uix, ja veus, final de curs de cul i enfadada, però per tu petons!

Anònim ha dit...

I a què ve aquest deixar-se pessigar les galtes? Per molt president d'un país que sigui, no t'has de deixar fer aquestes efussives expressions tant exagerades. Ni que fossin amics de tota la vida! Són uns venuts! I el "pessigador", un prepotent perdonavides. Qui cony s'han pensat que són?
Albertus Magnus