diumenge, de juny 07, 2009

PARTIT PIRATA

El Partit Pirata suec ha tret reperentació al Parlament Europeu. Aquest partit té com a principals objectius la reforma de la legistació del copyright.

Però Europa no és només Suècia... i avui no tinc massa ganes de perdre estona mirant resultat aquí i allà. Iniciativa Internacionalista ha fet un paper força digne, i malgrat la merda que el govern espanyol li ha tirat a sobre, la campanya de silenci mediàtic ha estat un dels partits més votats... A algun poble de Tarragona ha quedat en primer lloc i tot, i a nivell "provincial" és la sisena força política. I avui dia 7 CNN+ saltant-se tota la normativa s'ha dedicat a atacar i criminalitzat Iniciativa internacionalista,s ense que la Junta Electoral Central hagi fet res a la pràctica perquè rectifiquin.


En tot cas, felicitem-nos: als qui hem anat a votar i als qui no ho han fet, que també estan en el seu dret.

Link a resultats oficials eleccions europees: s'ofereixen per localitat, província, comunitats autònomes i estatals.

2 comentaris:

neus ha dit...

Felicitem-nos, doncs!

:)

zel ha dit...

Jo estic molt emprenyada, i, per primera vegada i amb molta recança, no he anat a votar. Estic avorrida de campanyes buides i de butxaques plenes, i de reunions infinites que no arreglen res i de reunions ultrasòniques que deien ens arreglarien el món.

Bufffffffffffffff!