diumenge, de juliol 12, 2009

CARTA DE ROBIN HOOD

Avui he rebut carta de Robin Hood, un dels comentaristes d'aquest blog a qui feia dies havia perdut la pista... I vull compartir-la amb valtros:

Hola Tondo, en el teu comentari de data 10 de novembre de 2008, escrivies vers el nomenament del síndic de Tarragona, nomenament que com els dels senadors, s’ha tret el Ballesteros de la butxaca, ja que ni jo, ni que sàpiga ningú, crec que hagi votat que volem un personatge així a la nostra ciutat, ja n’hi ha un a Catalunya i un altre a Espanya, això vol dir que ja en sobra un. Deies, que al Josep Francesc Ferrer Val, l’hi agrada sortir a les fotos i les taules ben parades, i és veritat, però, "SI QUE FLIRTEJA AMB LA POLITICA PELS DINERS", també l’hi agraden els euros, i avui al Diari de Tarragona, surt una noticia en la que diu que l’ajuntament l’hi donarà un sou, el síndic diu que ho troba be, i ja s’ha destapat l’olla, ja està, tots contents i enganyats, el Ballesteros ja ha col·locat un altre "amigatxo", i a pagar els de sempre, arbitris més alts, multes a dojo i mama que es ple. VERGONYÓS!!!!!!!!
Si, Robin Hood! Ara s'ha paralitzat el procés ja que en Joan Aregio va queixar-se dient que ningú els havia avisat sobre això, què no hi estan en contra però que volen consensuar-ho. Probablement en el proper plenari es votarà el tema per unanimitat i el nou síndica cobrarà 800 eurets per cada reunió plenària. Tenint en consideració que duren menys de dues hores està molt bé. No li podríen posar un sou de 1000 o 2000 euros al més, fer-li complir un horari i llestos?
Gràcies Robin Hood!

5 comentaris:

Marta ha dit...

Cada vegada es nomenen síndics en més ajuntaments. Almenys que faci bé la seva feina.

Un altre anònim, ha dit...

Si es veritat, però també hi ha un departament als ajuntaments, a on hi han funcionaris, que reben les queixes i reclamacions.
El càrrec de síndic, crec que es un càrrec per tornar favors.

JOSEP MARIA ha dit...

Diu el Sr. Ferrer, que l’hi sembla be que l’hi paguin uns 30.000,00 euros l’any, digueu-l’hi tonto!. El màxim brut que cobra un aturat, sobrepassa en molt poc els 1.000,00 euros al mes, i no hi han pagues extres, preguntin, preguntin, al que està a l’atur si l’hi sembla be cobrar una quantitat així, a veure que diu.
El Sr. Ferrer, si no estic mal informat, és ex-empleat de banca pre-jubilat ja fa un grapat d’anys, que segurament ja està cobrant pel damunt del que cobra molta gent que encara treballa, que sempre treu el cap en qualsevol esdeveniment per sortir a la foto, que surt en totes les processons, que va estar a la junta del Nàstic i no se a quantes juntes més, i podria dir d’ell moltes coses, es cert que no totes dolentes, però això si, l’hi agrada moltíssim figurar, i això no es dolent, sempre convé que hi hagin personatges així, doncs molts ens beneficiem.
Aquest senyor, hauria de saber, que el càrrec de síndic, és de moment, un càrrec gratuït, que l’hi va regalar l’alcalde, sembla que amb el consens de tots els partits, (dubto que els tarragonins de peu, l’haguessin votat, en unes eleccions), i crec, Sr. Ferrer, que vostè no te perquè assistir a les sessions de l’ajuntament, pel seu càrrec de síndic, si vol, assisteixi com un ciudatà normal, i limitis a figurar i a presentar els seus informes i els seus suggeriments per escrit, a la persona que correspongui.
Els regidors, si que tenen l’obligació d’assistir a la sessions, s’ho han guanyat en unes eleccions, i es just que cobrin per la seva assistència, però vostè no, i si tingués una mica de decència i honestedat, tenint en compte que hi ha molta gent que quasi no pot ni menjar, renunciaria a cobrar, es conformaria en les avantatges del seu càrrec, a cobrar les dietes que se l’hi fixin, que segurament ja estan pel damunt del que es pot considerar normal, i així potser quedaria con un senyor.

ROBIN HOOD ha dit...

Gràcies Tondo per publicar el meu escrit, el Robin Hood, no se si va ser una persona bona o dolenta, però jo t’asseguro que soc una bona persona, que m’han trencat la cara, per defensar causes perdudes, i que no suporto, que me vulguin fer combregar amb rodes de moli, no tinc que amagar rés i me dic Josep Maria Rovira Ferre, nascut a Tarragona ja fa quasi 60 anys, treballant des dels 14 anys com un ruc, i no me dona la gana, de que hi hagin personatges com aquest, que cobrin per no fer rés. Ja se, que es una causa perduda, però com a mínim, crec que tinc al dret a cabrejar-me i a fer saber que tots els politics, ens estan foten el pel i el pa del cistell, que això està molt be en èpoques d’abundància, però, que en l’actualitat, i amb gent del nostra país, que quasi be no pot viure, es una gran vergonya.

Robin Hood, ha dit...

Ja veus Tondo, ni Robin Hood fa moure a les masses. Això només vol dir, que a la nostra ciutat tenim el que ens mereixem, els diferents alcaldes i regidors, que hi han i han hagut, ens han col•locat el que han volgut, i quan quelcom es queixa, tothom calla, no ho entenc.
Ens pugen els arbitris, ens crivellen a multes, només es treuen nomenaments retribuïts a càrrec del ciudatà, es fan viatges a dojo, es a dir, “despilfarro” total, però sembla ser que a ningú l’hi afecti.
Jo potser soc com una “mosca cojonera”, però els abusos m’indignen, no i puc fer més.
Veurem que passa i com se distribueixen els diners que tot i que seran pocs, sembla que arribaran al nostra país.
Jo, de moment, faré “mutis por el foro”, no sigui que me prenguin el numero, i encara surti més amb el cul cagat, però no puc estar-me de dir que, OJALA ES GASTIN ELS DINERS EN MEDECINES!.
He dit, i no es enveja.

Salut.