diumenge, de juliol 26, 2009

PLATJA MADRILENYA?

És curiós, acabo de provar una cosa amb el Google... he buscat "Tarragona" al Google Imatges... i m'ha sortit una foto de l'amfiteatre, amb aquestes paraules:

"Tarragona, la llamada playa de Madrid".
Curiós! Per això serveix el TGV?

6 comentaris:

Marta ha dit...

Fins ara les platges del País Valencià a les Espanyes les anomenaven les platges de Madrid, dius que ara hi han afegit Tarragona. Això si que no es pot permetre. Tarragona va ser una gran ciutat romana i és una ciutat cultural, econòmica i turística de Catalunya. No entra ni entrarà mai dins del perímetre de Madrid. Estic d'acord amb tu el TAV que ens uneix amb Madrid no ens serveix per a res de bo, només per a espanyolitzar-nos més. Jo sempre he defensat el TAV però Lleida, Tarragona, Barcelona i amunt cap a les grans capitals europees via Pirineus, mai via ponent.

Mon ha dit...

ostres,ostres,ostres....la costa del Pais Valencià han estat destruida per la febre inmobiliaria, tot es ciment.... per que els "senyoritus de Madris" (recordeu que Aznar estiueja a Oropesa) puguin gaudir de platja. Ara amb l'AVE els apropa a nosaltres... ull que no passi el mateix que al pais Valencià ja no queda un pam per construir.

zel ha dit...

Coi, mai se m'hauria acudit una bajanada com aquesta...

Salut i petons, i força!

MeTis ha dit...

???

Administrador ha dit...

Iep! Et deixo el meu nou blog de denúncia ciutadana a Tarragona. Espero que t'agradi i ens visitis sovint!

http://anticatalanstarragona.blogspot.com/

mossèn ha dit...

vaja, estem en un nou episodi de la dimensió desconeguda !!! ... salut