dissabte, d’agost 22, 2009

ELS MAPUTXES, AL COR. PER JAIME MENDOZA COLLÍO !

En Randolf Sandoval, que aqui apareix pescant, ha volgut compartir un colpidor audio i una inquietud amb aquest blog... No he estat capaç de copiar i enganxar el vídeo al post però el podeu visionar clicant aquí.
Es tracta d'un audio que ens acosta al patiment del poble Maputxe, o millor dit: a la DIGNITAT d'aquest poble que sobreviu malgrat centúries de dominació. Podeu escoltar-lo mentres aneu blogejant, clicant aquí.

És de calaix afirmar que el govern xilè de Michele Bachelet, se suposa d'esquerres, mitjançant els seus carrabiners és el culpable d'aquest assassinat polític, que ha causat la mort del maputxe Jaime Mendoza.
L'audio parla sobre l'assassinat del comuner maputxe Jaime Mendoza Collío i l'entrevista és de Nestor Aburto, de Radio Bío-Bío de Los Ángeles.
Mireu, és un tema que peta lluny, però en assabentar-me he decidit ajudar-los a trencar -una miqueta- el bloqueig informatiu i fer arribar amb més força aquesta història d'esperança al nostre passiu continent europeu, ni que sigui als ulls d'uns quants blocaires amics.
Algú s'apunta a divulgar-ho? L'audio és un document en majúscules, no el passeu per alt!

4 comentaris:

Josep M. ha dit...

De fet, aquí tens una entrevista sobre el poble maputxe a la Revista Nationalia.

http://www.nationalia.cat/ca/noticies/556

Marta ha dit...

Una altra vegada es constata el fet que un poble és perquè vol ser, tot i les penúries que passen les nacions sense estat, els pobles indígenes, etc. només la força de saber-se una nació, un poble fa que resisteixin.

Anònim ha dit...

Taiwan's flooding caused by the disaster, let us love to play together to help those in need of help, and now you need to do is click on any one keyword for each link will be sponsored by the NT one dollar, let us work together to create world peace ~ thank you!

台灣這次受到洪水侵襲造成巨大災難,讓我們發揮愛心一起幫助這些需要幫助的人,現在你只要每點擊任何一個關鍵字連結,將會得到新台幣一元的贊助,讓我們一起共同創造世界和平~感謝您!

旅遊 法拍屋 外籍新娘
婦產科 大陸新娘 整形
納豆 瑜珈教室 服飾
彌月蛋糕 汽車旅館MOTEL
清潔公司 法拍屋 看護
隔熱紙 seo 網路行銷
整形外科 看護 整形
室內設計 系統傢俱
柴犬 哈士奇 看護中心
防爆工具 瑜珈 機票
台中住宿 網頁設計

eda ha dit...

按摩棒電動按摩棒飛機杯自慰套自慰套情趣內衣
角色扮演按摩棒跳蛋情趣跳蛋

G點性感丁字褲吊帶襪丁字褲無線跳蛋

衣蝶
情趣按摩棒
潤滑液SM內衣性感內衣自慰器充氣娃娃AV情趣情趣用品