dissabte, d’agost 29, 2009

A LA BARANA DELS TEUS DITS


Els blocaires ens hem d'anar trobant, si més no els blocaires que de tant en tant compartim lectures, posts i blogs... Avui la trobada és amb l'amic Jesús M. Tibau, que ha esdevingut ja tot un clàssic de la blogosfera més literària.

Vegeu, vegeu de que parla el seu darrer llibre, i decsobriu-hi els vostres amics blocaires participant-hi...

Molta força amb aquest nou projecte, esperant que com a mínim salti tant bé com el trapezista!

4 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

moltes gràcies per la difusió. Aquesta ha estat un projecte molt interessant, sorgit a partir del meu llibre de poemes i d'un concurs senzill que vaig convocar al meu blog, que finalment s'ha convertit en un altre llibre.
Un clar exemple d¡on ens pot portar la col.laboració i la il.lusió dels blocaires.

Anònim ha dit...

Types of chocolate:
Commercially available chocolate and chocolate can be divided into thermostat thermostat-free chocolate, the so-called free thermostat chocolate, is chocolate containing cocoa butter composition of the separation, and then replace the cocoa butter to vegetable oils, due to low prices, easy and in the is not easy to melt under high ambient temperature have been widely used in commercial purposes, the French chocolate Technology Normal University are reluctant to use the thermostat-free chocolate.

Dalai Lama's public trip from August 31 to September 2. Dalai Lama plans on the 30th night entry from Taoyuan International Airport, 31 Chinese and foreign journalists will be held the morning, afternoon, and visits prospecting disaster victims, on the 1st of the trip was a public speech and the victims of the village, a modern place in Kaohsiung City Comprehensive Stadium, 2 No. Han God Dome Banquet Hall with Cardinal Paul Shan Kuo-hsi of the talk.

mossèn ha dit...

curiós ... salut

Marta ha dit...

És un projecte molt interessant el que has dut a terme, en aquest he tingut vergonya de participar-hi, les meves dots d'escriptora són minses però potser en el següent m'hi animo...