diumenge, de setembre 13, 2009

MIL ARENYS DE MUNT

Si linkeu aquí podreu carregar bateries... imagineu consultes com les d'arenys de Munt arreu del territori, de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó! El nou curs comença enguany amb una esperança, petita, però molt simbòlica: Arenys de Munt, el poder del poble.
La fermesa té un nom, el d'Arenys, i la taca d'oli aixamplant-se diversos, com diverses són les persones que treballen per un demà millor.
Potser qui ho té més clar i ho demostra amb digna fermesa és la gent de la CUP, que no es deixen enlluernar per poltrones i cants de sirena.
Dependrà de tots, de totes... Ara és l'hora de continuar teixint complicitats i avançar com a poble.
Un, dos, mil Arenys de Munt!
A Tarragona vull poder votar, vull poder decidir sobre el nostre futur, per damunt de lleis imposades i rodes de molí, per damunt de la por i la televisió.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Do the right thing is smart to do should not do is ignorance.

SEO

網路行銷

SEO

網路行銷

Robin Hood ha dit...

Tondo, crec que ets honest i te agrairé que siguis objectiu, a veure que opines: La participació a Arenys va ser del 41%, això vol dir que l’altre 59% passa del tema del separatisme,i si dins de poc, seixanta localitats fan el mateix i no cal dir que el percentatge serà similar a Arenys de Munt, que farem amb els “SIS”, se’ls tindrem que tragar, el mateix govern de Catalunya se’n fotrà un far de riure i no diguem els de Madrid, la resta d’Espanya i arreu del mon, ja es sap que els catalans i els bascs volem la independència, però no ens la donaran mai, som massa valuosos per Espanya ja que mantenim a la majoria d’autonomies amb la nostra aportació del que es recapta a Catalunya. Ara, també cal dir que somiar no costa rés, i l’esperança es l’últim que es perd.