dissabte, de setembre 12, 2009

MISSATGES "MERDA"

Des de fa uns dies sovintegen per aquest blog comentaris d'aquests que podríem anomenat "merda", no pels eu contingut sinó perqè són fets per màquines i no treuen cap a res.

Em resisteixo a demanar paraules de pas per fer comentaris, ja que a mi no m'agada gaire fer-ho quan comento en d'altres blogs, cosa que darrerament no faig massa, tot s'ha de dir.

Aquests missatges "merda" de vegades et redirigeixen a un casino virtual, però la veritat no els hi segueixo els enllaços, i darreraent ja ni em molesto a eliminar-los, no se si faig bé.

S'accepten consells!

11 comentaris:

Josep M. ha dit...

A mi tampoc no m'agradava posar clau i nom d'usuari per fer comentaris, però després que m'omplissin el blog d'al·lusions personals de gent que no gosa donar la cara... doncs al final no hi va haver més remei. Sempre pots establir la moderació, així abans que surti el missatge pots dir si es publica o no.

Laie ha dit...

Jo els elimino manualment, clar que tampoc en rebo tants com per cansar-me'n. Però el que diu en Josep M. sobre la moderació està bé.

Unknown ha dit...

La veritat hi hauria d'haver algun sistema que pogués detectar si el missatge és automàtic, normalment escrit en caràcters orientals...

No sé! Li anirem donant tombs!

Gràcies Josep M. i Laie!

Josep M. ha dit...

La diada molt bé! Hi ha força imatges a delcamp.cat.

Sobre el sistema que dius... sí que hi és: el log. Si acceptes que comenti gent anònima et passarà això, però si la gent que hagi de comentar fas que tingui compte a google, no hi haurà missatges automàtics d'aquests. Hauràs de triar!

zel ha dit...

Nen, Jo també en tinc els blog ple, darrerament, i bé, merda...bàsicament no s'entén res, molts quadradets i això...també he pensat el mateix..i si poso paraula de pas? però no m'acabo de decidir, estem allà mateix...

zel ha dit...

Amb el teu permís, m'enduc el video anterior al blog, per si de cas tenim visitants diferents, que tothom sàpiga de què va aquest país...

neus ha dit...

al llegir el títol del post m'he pensat que parlaves dels missatges que arriben de la Franja enllà...

a mi no em fa res que posis una paraula d'aquelles illegibles per comentar, ja m'hi he acostumat i mira, trobo que és un exercici saludable pel cervell intentar desxifrar-les, tot i que ara ja són més entenedores.

salut!

Unknown ha dit...

És curiós, que en aquest post no hagi rebut cap missatge d'aquests... quina casualitat! Seran els robots intel.ligents?

Josep M., pel moment continuo decantant-me per deixar llibertat als anònims en aquest blog, sense que s'hagin d'afiliar i penso una mica -també en això- com l'amiga Zel: em resisteixo, i em va bé tenir les vostres opinions sobre el tema. Molt bé Zel, que rodi el video... infectació!

Elur, jo també m'hi acabo acostuant a les paraules de pas... però tallen el rollo una mica. I encara hi ha alguns blogs que han canviat la plantilla general i on sempre comentava en els quals trobo una mica complicat enviar-hi comentaris... I noooo no em referia als que venen de més enllà de la Franja :-)) Hi ha bona gent també més enllà!

No res: Aprofito per dir que s´pc d'Arenys de Munt (avui!).

Mortadel.la ha dit...

El millor consell: a palabras necias,oidos sordos o si no, paraules tipus traca, bomba o perdigonada (segons el dia que tinguis. Si el tens bo, el que els hi rebenta és que els hi segueixis la corrent (surten entusiasmats de la visita) I si el tens dolent o no contestes o els deixes fulminats! El millor, és saber gira'ls-hi la truita: no ho suporten!

Unknown ha dit...

Hhahahaah....

Al final, a les 2:16 ha arribat un clàssic "missatge merda".... és curiós que en aquest post sobre ells només n'hi hagi un... hahahahhaah

Mortadel.la ha dit...

El de les 12:16, no l'esborris!!!! Té una tipografia... per recordar! Com a mínim adooooooooorna, no? I és que hem de mirar sobretot sobretot, l'estètica!!!!!