dissabte, d’octubre 03, 2009

HEM GUANYAT...

Finalment el poble ha guanyat un nou round i hem aconseguit aturar una mica més l'ofensiva del ciment i la mentida sobre l'estimada Platja Llarga. A Madrid han retirat el projecte inicial que tant i tant defensava l'Ajuntament de Tarragona!

Cal felicitar-nos, però sobretot cal felicitar a la Plataforma Salvem La Platja Llarga, la Lola, el Lluís i aquest grapat de somiadors tant i tant arrelats a la terra, aquest grapat de somiadors que dibuixen amb el seu treball un futur millor del que ens volen oferir els polítics del ciment, que encara s'entesten a empudegar amb pasarel3les el bosc de la Marquesa.

Llegiu la notícia i resteu amatents, que la victòria encara no és total.

6 comentaris:

McAbeu ha dit...

Ben cert que cal felicitar-los, enfrontar-se a la burocràcia (sigui de l'administració que sigui) i a més guanyar (al menys de moment) és una tasca molt difícil.

Josep M. ha dit...

Felicitats a tots ells. Ha estat fenya d'anys i anys i el suport ha estat molt minso. Quan es va començar a protestar s'intentava aconseguir (suposo) la fita dels anys 80 amb la urbanització del bosc de la marquesa. El projecte d'ara era més ambiciós i l'han pogut tombar igualment.

Hi ha coses a millorar, com dius tu. Per exemple, res de camins pel mig del bosc, res de passarel·les. Si en volen fer alguna per lligar el pàrquing amb la platja, mira, encara, perquè hauran de passar per algun lloc. Però si fan això hauran de creuar el càmping, suposo, el qual indica que l'ajuntament s'ha de comprometre d'una vegada a obrir els camins de ronda naturals que hi ha des dels Escipions a la platja (que passa pel mig del càmping de la platja llarga) i el camí de la muntanya de la punta de la móra, tallat completament per aquell càmping. Això és il·legal i l'ajuntament calla. Cal una mica més de sensibilitat...

zel ha dit...

Aquesta sí, aquesta és una molt bona notícia, sort que queda bona gent i un xic de seny!!!

Marta ha dit...

Felicitats per haver guanyat la primera batalla. Que tingueu molta sort en les properes!

Anònim ha dit...

坐落在高雄市寧靜美術館區鄰近的汽車旅館中,只有日光花園高雄汽車旅館,以一貫的優雅姿態,靜靜地等候您的光臨。將煩雜的城市喧嘩阻擋在外,採用新古典主義概念設計的日光花園汽車旅館,更融入了典雅簡潔的歐式風格。細膩貼心的服務,內斂典藏品味,處處充滿驚艷與驚喜。日光花園高雄MOTEL深刻的體會到—當擁抱不再溫暖,親吻不再讓心悸動時,是否會開始懷疑,愛情是不是失蹤了。其實愛情一直都在,只是繁忙的工作、擁擠的人群、嘈雜不知所云的電視節目、炫目繚亂的城市燈光,讓失去空間與養分的愛情只能默默地棲息在心靈的角落。
隱藏在高雄市最悠閒寧靜美術館區的日光花園MOTEL,是城市中專屬於愛情的秘密花園,隔絕了擁擠、緩下了忙碌,內歛的品味空間規劃,不再讓過多的無謂華麗奪去了對彼此的注意力,簡單,讓我們更嚐的出愛情原味。在高雄汽車旅館中-日光花園汽車旅館,讓您有浪漫、溫馨、舒適與賓至如歸的高級享受。
MOTEL高雄MOTEL汽車旅館高雄汽車旅館>>>參考網站

Anònim ha dit...

Exemple de perseverància i coherència que hem d'agraïr a la LOLA, el Luis i tot el seu equip, tant per a nosaltres mateixos com per als nostres fills. Gràcies!

Albertus Magnus

(Què passa, Tondo, que se t'està colant un conegut del "Gran Barrufet" i aprofita el teu blog per a fer-se publicitat?)

Albertus Magnus