dissabte, de novembre 28, 2009

FA FRED

Comença a fer fred, i potser no som conscients de que sempre n'hem tingut, de fred. Enmirallats per bombes de calor, estufes i calentadors trobem oasis que ens fan treure del cap la idea del fred, però no al carrer on més fred fa.... a voltes és dins nostres, al racó on millor estem de casa.

Vivim en un país de fred i calor, la calor -esmorteïda- és ben viva al Poble... el fred, en canvi ho inunda tot (estiu i hivern)... Des de les torres d'ivori dels canals televisius, els ulemes comercials més polititzats passen el corró les 24 hores.

I naltrus anar vivint, i de tant en tant visibilitzar que -encara- no ho tenen tot guanyat els qui ens governen, no ja els polítics, sinó els manaies dels polítics.

Millet és una malaurada anècdota simpàtica... els veritables corruptes estan més entrenats que els valents salmons i naden contracorrent, guardant la roba i prenent-nos la il.lusió, mentre els seus subordinats, polítics subalterns i opinadors sistèmics es creuen els manaies quan són simples titelles.

Fa fred, però entre el Poble existeix un arma molt especial: L'estufa de clofolles d'avellana... que enga l'hivern a fer punyetes, com ha fet sempre. I a sobre serveix per fer bullir l'olla!
Fa fred, i per la televisió ens atemoritzen amb crisis farcides de brots verds, comercials inasequibles, somnis irreals i vacunes virals.

Fa fred, i guanyarem, i un dia o altre podrem viure estiu i hivern amb les finestres sempre obertes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

僑泰廚具網專營 系統傢俱,客制化系統家具,廚具,歐式廚具櫥櫃,系統櫃,家具工廠,系統家具工廠,本公司採用全自動化加工設備及各式大型半自動生產機具及一流經驗操作人員和嚴格的品質管制,提供室內設計為客戶生產精緻完美,高品質的產品。歡迎參觀指教喔!

Anònim ha dit...

Dear blog moderator: Hello!
Dear friends: Hello!
I am a friend from Taiwan is very pleased to find your blog, I also very much like your site content and articles, in addition I have added to my favorites, is there the honor and opportunity to your blog Friendly exchange of times?
If you have already joined, please send a letter to my mailbox, I offer my site name and URL, but also want to browse and exchange information regularly ︿ ︿ Oh, thank you!
Site Name: seo
Website: http://seo.ao.com.tw
E-mail: ericpme0615@gmail.com