dimarts, d’abril 20, 2010

JOHN MALKOVICH

La notícia ha saltat... i per si algú pensava en què el bipartit que governa l'Ajuntament es connectava amb la cultura i els ciutadans no va errat, però -és clar- s'hi connecta des de lo guai, pagant el poble.

Ara resulta que han llogat en John Malkovich i que desembutxaran una astronòmioca quantitat per fer-lo actuar a la capsa de mistos que és el Metropol.

Tarragona està farcida de persones que no arribem amb gaire comoditat a final de mes, i l'Ajuntament programa John Malkovich ja que aquestes són les darreres baules per tal de no perdre més pistonada en la candidatura a capital cultural d'Eutopa (!).

Llegim a Tot Tarragona que el catxé de la'ctor és de 230.000 euros, i que a això cal sumar-hi 340.000 per a les despeses de l'espectacle. Des d'aquí ens sumem al que diu Alejandro Fernández... que destinin aquets diners a plans d'ocupació. Hi ha masses aturats i massa gent que ho passa malament a Tarragona, mentre els polítics que ens governen només pensen el clavar multes astronòmiques en base al civisme, carregar-se el bono 10 del bus i viure, sobretot viure.

I pels qui ja teniu uns anys, dir-vos si tot plegat no us recorda al concert de Joe Coker al Priorat, que va anar seguit d'un escàndol motivat per forat milletià que va sorgir.