diumenge, de maig 02, 2010

TARRACO WIKI

Els encarregats de revisar les entrades a la Wikipedia que sobre Tarragona s'està posant en marxa no són de procedència gaire plural, gent procedent del Senat Tarragoní i "personal d'ensenyament". Un projecte ambiciós com és el de la Tarraco Wiki hauria de tenir una participació més àmplia en el seu nucli dur i centrada més en el món ciutadà. El Senat Tarragoní ha nascut coix ja que no en formen part -precisament- gaires persones procedents dels moviments socials de la ciutat.

Com revisaran -per exemple- les entrades corresponents al polièdric Joan Miquel Nadal o els polítics franquistes que com Gual Villabí encara dónen nom un centre d'ensenyament de Tarragona?

Pluralitat, també en la Tàrraco Wiki.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Pel que veig, qualsevol pot editar els continguts. Per tant, que hi hagi experts poc plurals no impedeix que qualsevol pugui dir la seva versió, sempre que el contingut sigui enciclopèdic (com qualsevol wiki). No es tracta d'una pàgina d'opinions.

La Wikipedia té molts perfils d'usuaris diferents, per exemple, els quals desconec, i no per això mai han esborrat cap participació meva. Cap cosa de moment en fa sospitar de que a la TarracoWiki no hi hagi pluralitat.