dilluns, d’abril 26, 2010

VIATGE A ÍTACA

Joan Ruiz, subtitula el seu blog amb aquestes paraules "Viatge cap a Ítaca". Aquest dirigent del PSC té però una idea d'Ítaca força allunyada de com el comú dels mortals interpreta els versos de Kavafis. la seva utopia, suposem, és que l'estat espanyol contunuï esdevenint una presó de pobles? Qui sap!

El diputat i secretari d'organització del PSC al camp de Tarragona apareix en aquestes fotos esborrant pintades independentistes.

I és que no en tenen prou amb la córrua de mitjans de comunicació que dominen, també es preocupen d'esborrar tota mostra de dissidència, en la línia de la normativa que aplica amb mà de ferro Carlos Castillo contra ONG i moviments socials tarragonins.

Fotos: E-notícies.

3 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

El tipo aquest l'únic que fa és insultar la memòria de Kavafis.

No es mereix ni ser escoltat.

*Sànset*

Anònim ha dit...

ALAAAA! exagerat que ets !! Aquestes pintades son de fa dos anys, les va publicar e-noticies Estan fetes a la façana del local del PSC, a Tarragona !! (els hi devia costar una calerada netejar-les)
I home, mes que "llibertat d'expressió" a fer això la gent li diu embrutar.

Unknown ha dit...

Sànset, coincideixo en que aquest polític no lliga gaire amb el missatge de Kavafis.

Anònim, a veure... una mica exagerat si que ho és el post a nivell de contextos. I si la foto és d'E-notícies tal i com pots veure al post.

Ara bé! Llig-ho amb la campanya contra la llivertat d'expressió del castillo i li trobaràs certa coherència: Tapar la boca a la dissicència d'esquerres.