dilluns, de juny 21, 2010

1000 EUROS X XIULAR

Us enllaço amb la notícia. L'afany recaptatori de l'Ajuntament de Tarragona està portant els elements més expeditius de la Guàrdia Urbana a formalitzar tot un seguit de multes carregades de simbolisme, tot un seguit de multes contra persones actives en els moviments socials que treballen per un futur millor.

La darrera, que podeu llegir en l'enllaç: 1000 euros per un noi que va xiular un cotxe de la Guàrdia Urbana.

Diuen que Carles Castillo, el regidor encarregat de la guàrdia urbana, quan estudiava a l'institut anava pels passadissos arrencant cartells independentistes. Desconec si és cert o no, però de ser-ho això entroncaria amb la persecució que sota exscuses mil aquest regidor està duent a terme contra els moviments socials i l'independentisme, malgrat té el suport de Sergi de Los Rios, més inetressat en mirar cap a un altre costat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Es veu que aquest regidor "prometia" ja de ben jovenet. A aquest tipus de persona el tenir càrrec se'ls puja de mala manera. Només així es pot entendre animalades com aquesta.

Joana ha dit...

Ni música al carrer, ni art al carrer , ni xiulets...
Foragitareu els turistes ! :)
Tu no eh?

Unknown ha dit...

I per aquell clàssic xiulet-piropo que es realitza per aixecar l'ànim a algú què està de bon veure i de retruc al xiullador/a?

Quina és la tarifa a Tarragona: 500 eurets?