dimarts, de juliol 13, 2010

POLÍTICS COVARDS


És una vergonya que els polítics amb representació al Parlament de Catalunya posin pals a les rodes constantment a les aspiracions del poble.

Com a resposta a la multitudinària manifestació del dia 10 ara resulta que prohibeixen que el poble pugui decidir.

País de bojos i covards? No! País de polítics bojos i covards, país d'un poble digne.

>Link "Crida per la terra"

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Cap dels partits amb representació al Parlament serveix per a res. Han demostrat que són uns covards, que són incapaços de fer-nos anar més enllà. La nostra resposta ha de ser clara: votar l'alternativa independentista que es presentarà a les properes eleccions al Parlament.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

ja ho pots ben dir company!
feia temps que no venia per aquest blog i veig que segueix en peu de guerra i amb raó.

ens veiem "per la terra...i contra el capital"

salut i revolta!

zel ha dit...

És que no en tenen vocació, només butxaques molt grosses!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

l'esquerra alternativa ha de plantejar batalla al carrer, a les eleccions (malgrat que ho fem amb el nas tapat) i a totes les lluites.
Cal un moviment ampli on ens podem sentir còmodes els que lluitem contra el capitalisme, en favor de l'autodeterminació, amb l'ecologisme combatiu, el feminisme i l'antifeixisme. Un bon programa per sortir del període autonomista i obrir el procés d'autodeterminació, per plantar cara a la crisi del sistema capitalista, per ser fidels a les lluites territorials i sectorials de signe ecologista, contra la dominació i les exclusions, per el feminisme i contra el feixisme i el racisme....

tot això avui pot ser el material de treball per una alternativa de base amb el suport de l'esquerra anticapitalista, de l'esquerra independentista, de l'ecologisme combatiu i de centenars de lluitadors i lluitadores que apunten en la mateixa direcció.

Els de Revolta Global volem participar d'aquesta moguda i aportar el nostre gra de sorra en un espai que ha de ser gran, obert i generós amb les maneres de fer i les cultures polítiques dels que hi participin.

som-hi!

Jesús M. Tibau ha dit...

per fer un pas endavant, els nostre polítics no en tenen prou amb una empenta d'un milió de persones