dimarts, de juliol 20, 2010

REFRESH

Poc o molt som receptors del que s'anomena "notícies"... i de notícies de tot tipus, tendència i intencionalitat. Generalemt el bombardeig de notícies és nassiu i alhora intencionat.

Podem parlar aquí de la caverna mediàtica espanyola, de TV3 "la seva" (que no va oferir imatges del bloc de l'esquerra independentista) en la seva acurada emissió en directe de la macro-mani del 10-J, etc.

Però avui penso en Haití, devastat pel terratrèmol, o en Honduras, daixada a la seva sort sota un govern criminal que ja no surt mai per la tele. En canvi Evo, Raúl, Hugo i la resta de goversants d'esquerres estan sota el focus informatiu.

Per això compareixo amb vpsaltres aquest enllaç, on podeu navegar una mica pels anhels de persones que somien en una Honduras que pugui continuar el camí que ja anava marcant el propi poble.

Doncs res, com deia Trillo... però en uns entit diametralment oposat... "Viva Honduras" mentre anem refrescant les notíces, refreshing the medias, podríem dir...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Un petit problema: em va molt lent i no puc veure el vídeo!
Sobre les informacions als Telenotícies, no val la pena mirar-ne cap. Tots tenen un descarat biaix ideològic a favor de qui els mana.

Unknown ha dit...

Si el vídeo no acaba de xutar... llàstima. Però amb una mica d epaciència pots escolatr l'àudio.

Salutaciosn Albert!