dilluns, d’agost 23, 2010

BENVINGUDA A LAURA RIERA


Aquí va aquest vídeo que ens contextualitza amb imatges la repressió què els Mossos d'Esquadra capitanejats per la gent d'Iniciativa per Catalunya han dut a terme contra les persones que volien manifetsar-se en solidaritat amb Laura Riera, persona que ha estat criminalitzada i venuda als "mass media" com allò què no és.

És ben curiós, a Tarragona la subdelegada del Govern Espanyol Teresa Pallarès va autoritzar una manifestació neonazi fa dos dotze d'octubres, d'una violència política inusitada i en canvi es dediquen a perseguir tot el que faci tuf a antiespanyol o anti-la-seva-democràcia.

D'altra banda cal anar al tanto amb les notícies que ens ofereixen els mass media del sistema... aquí podeu veure uns suposats Mossos d'esquadra de paisà que es dediquen a muntar barricades a Gràcia per després poder tenir una bona excusa per fer càrregues policials... Com amb Franco, o felipe Gonzàlez... vaja. Res ha canviat!

3 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

benvinguda a casa

Anònim ha dit...

La policía compleix ordres, què se li pot demanar o què pots esperar que faci de més un ens que compleix ordres sense raonar?

Entenc que complir ordres sense raonar és un viure molt miserable.
I viure tan miserablement és viure amb por, i això ha de ser una tortura! Mireu-los com van vestits i com es protegeixen quan tenen por i empren la tàctica de la porra.

Per cert, el segon Youtube no l'he pogut veure (em surt error...)

Onze de setembre.
INDEPENDÈNCIA!

Unknown ha dit...

Misteriosament el segon vídeo ha estat desactivat al Youtube...

Qui paga, mana!