dilluns, de novembre 15, 2010

ECOSOCIALISTES

Què Teresa Pallarès, la blocaire Begoña Floria i Helena Arribas es retratin al costat d'Alfredo Pérez Rubalcaba té tota la lògica. Són càrrecs electes del PSC i aquest és el seu ministre, un ministre que s'ha caracteritzar per capitanejar la guerra mediàtica i no tant mediàtica contra tot el que faci tuf a "revolucionari".

Què la cap de llista per Tarragona d'Iniciativa per Catalunya, el partit del Saura, s'hi retrati -justament en l'acte d'inauguració de les flamants noves instal·lacions de la Guàrdia Civil a Tarragona, doncs al final també tindrà certa lògica ja que aquest partit ha deixat de ser aquella alternativa "roig, verd, violeta" per acabar engolit pel poder i esdevenir no ja ecosocialistes, sinó l'eco dels socialistes.

I tot plegat, està clar, des de la llibertat que han de tenir per retratar-se amb qui bonament els plagui i per fer la política que vulguin, que per això el poble votador hi ha confiat. Però quan vam rebre per mail aquesta foto, això és el primer que vam pensar: són l'eco dels socialistes, tu! Votar per votar millor votar duirectament el PSC que no ICV, com es va demostrar a les darreres municipals on ICV va quedar fora de l'Ajuntament de Tarragona i no va poder portar al plenari la seva proposta d'intal·lar una mesquita islàmica a l'edifici del banc d'Espanya. Enrrere queda el PSUC i tantes belles històries de lluita i esperança.

Foto: X. Sabaté.

2 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

Aps...

Jo pensava que Iniciativa era l'altra filial del PSOE a Catalunya. De veritat que teòricament són un grup independent???

*Sànset*

zel ha dit...

Enrere queda el PSUC, i el PSAN, que aquests encara els enyoro...