diumenge, de desembre 19, 2010

HA RENUNCIAT A LA SEVA PROFESSIÓ PER DEFENSAR LA TERRA?

El diputat i tinent d'alcalde Sergi De los Rios es va presentar a les eleccions autonòmiques amb un lema d'aquells per a sucar-hi pa... un lema què en banderoles, pamflets, cabines telefòniques i suports diversos afirmava què el polític tarragoní era un valent, gent valenta, ja que havia "renunciat a la seva professió per defensar la terra". Amb aquest lema els republicans pretenien principalment una cosa: retornar als orígens ideològics que de fer no han tingut mai des de la mort del dictador Franco: l'independentisme d'esquerres. ERC sempre ha intentat enlluernar gent valenta amb els seus cants de sirena, però aquesta gent valenta sempre ha quedat estesa a la cuneta de la maquinària del partit i no han aconseguit poder dur a la pràctica el seu pensament. Com a resultat el botiflerisme resta impertèrrit instal·lat en la direcció del partit. No des de la teoria però si des de la pràxis.

De los Rios utilitzà un vocabulari manllevat de l'esquerra independentista "defensar la terra" per fer veure el que no és. I el tret li ha sortit per la culata la què aquests dies la CUP ha fet públic el sou què aquest polític multi-càrrec té per fer la seva feina (o part dels eu sou, vaja, ja que no hi sument dietes, pagues per anar a reunions de comissions i d'altres fonts d'ingressos).

El debat està servit, i a Tot Tarragona (diari digital què el poder vol fer callar) podeu veure les reaccions. Ben curiós com el Diari de Tarragona no n'ha parlat, tapant com sempre tot el que faci tuf a esquerranós.

Guaiteu el que diu la CUP i el que diu De los Rios, i no us perdeu els comentaris del personal (des d'aquest blog n'hi hem deixat un, no sigui dit). Mentrestant els números els podeu veure en aquest document. A no ser què el De los Rios un dia ens ensenyi la seva de claració de la renda i la dels seus familiars, nosaltres ens creiem més el que diu la gent valenta de debò. I és què al poder tampoc cal creure'l fil per randa.