divendres, de febrer 11, 2011

GUANYAR, JORDI, GUANYAR

La hipocresia del llenguatge ens envaeix, especialment en la constant campanya electoral, en la constant campanya a favor d'aquesta merda de sistema polític que ens empobreix i cada cop fa més infeliç a més gent, a més persones amb cara i ulls com tu i com jo, com valtrus i naltrus.

Ara arriben eleccions i tots els partits s'ompliran la boca d ebones intencions, de bones paraules que amagaran la podridura interior, l'avidesa i els centenars de punyalades "traperes" que els polítics professionals assesten durant la seva vida, per això... per poder f er carrer política (li diuen).

I els qui gosen dir alguna cosa, doncs obtenen la repressió o directament la ignorància com a moneda de canvi. El govern dels "millors", dels millors explotadors, dels millor hipòcrites, dels millors cabrons, dels millors venedors de fum... s'instal·la arreu sota diferents sigles: Tant se val, que si PP, que si PSC, que si CiU, que si ICV, que si ERC.

Tenen matissos, i són importants... però al cap i a la fi tots es mouen d'esquena al poble i de cara a la galeria. Ara a Tarragona volen jutjar a en Jordi, acusat per la gent "valenta" d'ERC, per la gent "d'Esquerres" del PSC, pel govern dels "millors" municipal, vaja.

Ja va sent hora de començar a polir i endreçar el llenguatge, de dir les coses pel seu nom, i per dir el nom del porc a qui pertoqui, i quan pertoqui.

Guanyar, Jordi, guanyar... només podem guanyar o esdevenir un encefalograma pla.

CAMPANYA DE SOLIDARITAT