dijous, de març 05, 2015

Carrer de Josep Maria Yago

No se si el podrem atrapar, suposo que quan ens arribi l'hora si. I és que no crec que els seus ulls s'hagin acostumat a la foscor ja que ara deuen ser llum. Persones d'aquelles que fan avançar el món i que ara encara hi són, d'una altra manera… en les persones que les van conèixer, amb les persnes que va estimar, lluitar, saludar i (també) batallar. 

Vagi aquesta entrada, d'un blog que ha anat a menys, per compartir el meu desitg de que Tarragona tingui un carrer amb el nom de Josep Maria Yago. Tenim dèficit de carrers que festegin i anomenin els nostres lluitadors contemporanis. Les causes de Lluís Maria Xirinacs o Guillem Agulló no se n'han sortit (temps al temps). Tenim els polítics que votem i segurament ens mereixem. Potser per això cal fer-ho possible. 

El Josep Maria va somiar una avinguda Carlo Giuliani per a l'actual via de l'Imperi Romà. Jo somio un carrer Josep Maria Yago per a l'actual carrer de la Pau del protectorat, un nom que ens trasllada a tufs predemocràtics, com els que s'albiren cada cop més a ponent.


3 comentaris:

Joana ha dit...

Jo voto poer aquest carrer! ja ho saps un de més. Abraçades Tondo!

Unknown ha dit...

Ben trobada :-)

Ylenia ha dit...

Eren els meus ulls els que s' havien d'acostumar a la foscor, i no, mai no s' acostumaran a la foscor que ha deixat la seva llum.