dimecres, d’abril 04, 2007

DEU VEGADES MIL = 10.000

Aquest blog ha arribat a les 10.000 visites des de que va nèixer, un no gaire llunyà 3 de novembre de 2006. M'agradaria poder-ho compartir amb tots vosaltres i és per això que us vull fer un petit regal: us convido a baixar-vos el llibre Derecho de ¿autor? El debate de hoy de Lilian Álvarez Navarrete, publicat per la cubana Editorial Ciencias Sociales.
Ara que en nom dels drets d'autor ens volen fer combregar amb rodes de molí, paga la pena fer-li un cop d'ull a aquest llibre. En la mateixa web hi podreu trobar d'altres publicacions gratuïtes. O sigui que, qui vulgui la pot investigar.
Gràcies a tots per les vostres visites, pels vostres comentaris, per les vostres propostes i col.laboracions... Aquí va el llibre, és el tercer de la pàgina...
I si voleu algun vídeo, doncs feu un cop d'ull per aquí. Qui hi busqui vídeos comercials millor que busqui pels canals habituals ;-)

16 comentaris:

MeTis ha dit...

caray, ido la meua enhorabona per les visites. Si venim aqui es per algo i crec que aqui et tenim que donar les gracies nosaltres a tu.
li fotre un cop d'ull a aquest llibre a vora, encara que tinc poquisim temps.

salutacions

Anònim ha dit...

Fa pocs dies comentava en una taula rodona que el proper que volen fer els enemics de la llibertat és exigir el pagament per drets d'autor si cites algú a la xarxa (ni que sigui textualment)
És una ampliació del concepte de propietat intel·lectual que l'Esglèsia de la Cienciologia demana als USA i l'esquerra a Europa per evitar el debat lliure a la xarxa. Una llei "mordaza"

Currymaedchen ha dit...

unas merecidas felicidades.....

Anònim ha dit...

Parabéns Tondo.
O seu blog é muito bem elaborado e inteligente.

A bodega recebe muitas visitas dos irmãos de língua espanhola em razão do "Connexions".

Um abraço.

Waipu Joan ha dit...

salut camarada i felicitacions sinceres del teu amic.

Maria Romeiras ha dit...

Parabéns, Tondo. Merece as visitas, tens um belíssimo blog, sempre com temas actuais e interessantes. E gosto demais de te ler. Linkei-te, fui ver o D. Quixote do Albert Serra... Um abraço.

Robertinhos ha dit...

10001 felicitats amic Tondo

Um Poema ha dit...

Parabéns pelas 10.000!

Páscoa Feliz!

Um abraço

Pere Tarter ha dit...

Els teus amics de tarragona 2016 celebrem les teves 10000 com si fossin nostres! Una abraçada campió! La teva visió de la ciutat i de la societat contribueix, i de quina manera, a augmentar el nivell crític de tots nosaltres.

Anònim ha dit...

Felicitats Tondo !!!
Ara fins a les cent mil !!!

iruNa ha dit...

Primer de tot FELICITATS per tantes visites, són moltes eh?! I tenint en compte que fa "poquet" que estàs per aquí doncs ja té mèrit!!
M'he baixat el llibre, a veure si tinc temps i hi puc fer un cop d'ull. Moltes gràcies pel consell, una abraçada!!

Joana ha dit...

Moltes Felicitats...esperava un vermut... arribarà? ;9

Anònim ha dit...

Caram, això és un gran regal.
Moltes gràcies.

Daniel Mercado ha dit...

Per molts anys!

Déjà vie ha dit...

felicitats per la part q et toca d ls 10.000 visites!

Waipu Carolina ha dit...

felicitats amic! i pa' lante !!!