dilluns, d’abril 02, 2007

PER UN AEROPORT INTERCONTINENTAL

De ben segur que algun cop us deu haver passat, què per a poder agafar un avió heu hagut de fer cap a la capital espanyola, amb la pèrdua de temps i diners que comporta.
És per això que he decidit afegir-me a aquesta campanya, malgrat no sóc massa partidari dels grans macro-aeroports penso que hi ha un greuge comparatiu en detriment de l'aeroport d'El Prat.

8 comentaris:

MeTis ha dit...

poc puc opinar jo, a Eivissa el folen fer mes gran i mira que ara no ho hes poc ja¡ el que passa que aquest pas no tindrem lloc per pasetjar nosaltres... Hi si faguessin mes vols? no ho se..

petons

Clint ha dit...

Jo sempre que he viatjat he buscat vols que no tingui que passar per Madrit, és una manera com unaltra de protestar! No s'enten que desde Barcelona no es puguin fer vols intercontinentals és una vergonya.

Anònim ha dit...

Si has de fer escala a Madrit... encara, però quan vols volar a Amèrica p. ex. que ja són unes 8 hores de mitja, molts cops t'envien enrera (Milà, Frankfurt, París, Londres...) i a les 8 hores afegeix 2 d'anar a una de les capitals i 2 de tornar al lloc de partida... Catalunya mereix un aeroport de primera.

Anònim ha dit...

Vergonha é a paralização dos militares 'insurretos' controladores de voôs barsileiros, parando todo o setor aéreo.

The Great Smurf ha dit...

el meu problema: Osaka -> BCN...si BCN fos a Europa, hi podria volar per gairebe la meitat, com passa per anar a Londres, Paris o Frankfurt. Ara haig de passar per un aeroport intermedi (Amsterdam, per exemple), amb el sobrecosten cales i hores que comporta. Per volar de BCN a Ameria, doncs, el mateix. L'exigencia de passar per Madrid es un altre impost revolucionari que ens obliguen a pagar per a que a ells els surtin els comptes. Som un pais que es conforma en ser manat pels de fora i esta content amb ser un cul de sac de 3ra.

Joana ha dit...

Jo tampoc sóc de " macros" però aquesta vegada bé s'ho val!
Una vergonya!

Anònim ha dit...

Potser ens hauríem de plantejar una pregunta: l'oferta crea demanda o la demanda crea oferta?

Waipu Joan ha dit...

gràcies a la teva informació els de waipueduca ens hem unit a la campanya. Gràcies Tondo.