dilluns, d’abril 09, 2007

ESTÀ TOT FATAL

Qui no ha pensat això una i altra vegada... anant amunt i avall o des de casa mateix... Està tot fatal!

La meva pregunta és si d'aquí a a tres o quatre generacions algú coneixerà aquesta terra... amb tant totxo i totxana (en sentit literal i figurat).

Acabo de descobrir aquesta iniciativa i penso que pinta prou bé... què us sembla?
QUINES COSES PENSEU QUÈ ESTAN FATAL?




15 comentaris:

Eva ha dit...

estaria ve que aquesta iniciativa servís per alguna cosa, igual que estaria bé que totes aquelles idees brillants que surten en converses de cafè de gent d'apeu servissin per alguna cosa, tots intentem arreglar el món o si més no alguna cosa, falta que es faci alguna cosa de veritat i no només es parli..... digue'm desencantada de la vida però hi ha moltes plataformes, moltes iniciatives, molts agrupaments amb objectius molt bons però que malhauradament després per poca cosa serveixen i sincerament em temo que això tampoc pugui servir per alguna cosa encara que pel que he vist al manifest de la web tenen objectius molt bons....

Anònim ha dit...

Bones Eva.

La setmana de lluita no servirà per canviar el món, a molt estirar aspirem a canviar alguna de les consciències que durant una setmana ( i una mica més) a través de les nostres accions, pàgina web, materials divers,,, etc es plantegi què carai està passant aquí i actui en conseqüència.

I això només es pot aconseguir treballant plegats, construïnt la unitat popular que tant ens fa falta per a poder avançar i construïr un nou model de país.

Sols no farem res però el dia que la gent del Rosselló de la MAT, els companys de Salvem l'Horta a València, i la gent contra l'autopista a Eivissa, es posin d'acord i diguin fort i clar: PASSEM A L'ACCIÓ I CANVIEN LES COSES!
Aquell dia, canviaran moltes coses, començant per nosaltres mateixos.

salut i a pensar accions!

euria ha dit...

ufff només tenia una minut!! :DD després tornaré a passar....ara que és molta perillosa la pregunta que fas....massa poc espai :))

Potser no servirà de gaire...però no diuen que els petits canvis són poderosos???

Maria Romeiras ha dit...

Difícil porque a questão que colocas fala de um local onde não moro. Mas extrapolando para o mundo, está fatal a desumanidade, a falta de cuidado com a natureza, com as pessoas, com a dignidade humana, com o respeito pelas culturas e pela sua diversidade, pela memórias, pelas diferenças. Por tudo isto faz sentido lutar. Um abraço.

Waipu Joan ha dit...

No sé fins quin punt és veritat, però m'explicaven a Anglaterra que hi ha ciutats que estan tan col.lapsades quant a espai físic, que es deneguen permisos per a nous habitatges.
Arriba un moment que cal frenar la construcció i retallar sòl urbanitzable. Em temo que a nosaltres ens costarà anys adonar-nos-en. I si no espereu els xalets que col.locaran a la Llarga.
Aquesta campanya pot ser un principi per aturar la bogeria!

euria ha dit...

Doncs no sé si coneixeran aquesta terra d'aquí a un temps, però hi ha zones que actualment ja fan bastanta por.
Aquesta frase "Està tot fatal" l'acostumo a dir quan acabo d'escoltar les noticies :D i ho repeteixo uns quants cops....
Per això abans deix que es podia fer una llista ben llarga per dir les coses que em semblen malament, però no es fa res de dir-les....si no fent alguna que altra acció.

Unknown ha dit...

Quan vaig conèixer la iniciativa aquesta el primer que vaig pensar és que m'identificava amb aquesta defensa de la vida que suposa el Tot està fatal, no és una idea llençada des del No sinó des del SI, des de l'optimisme.

I després estic flipant amb els vostres comentaris, que comparteixo plenament. Una part meva s'identifica amb el de l'Eva (per cert, us recomano el seu blog!). Jo vaig donar-li moltes voltes al que diu l'Eva arran de la guerra d'Irak i el sentiment majoritari a favor de la pau, contra la guerra.

Ara bé, una altra part meva s'identifica am aquestes dues frases de capçalera: La primera de les Madres de Plaza de Mayo, dones batalladores i guapes fins a la medul.la, que diuen: "La unica lucha que se pierde es la que se abandona". I l'altra frase la vaig llegir no fa pas massa al blog del Joan Jubany, de Mataró, i la va dir en Pep Riera: "L'única lluita que es perd és la que no es comença".

Algú va dir que la pràctica era l'esglaó més alt de la teoria, suposo que per aquí va l'anònim, des de les coses petites cap amunt, amb ànima.

M'identifico molt amb el que diu l'Euria, i m'ha fet pensar en cada cop què passo per la carretera que enllaça Tarragona, Vila-seca, cambrils i la zona cosatnera de Mont-roig: el territori TRINXAT, anorreat. Visca el progrés!

Citizenmary, sempre tant vital i engrescadora em connecta més a escala global, fent-nos veure que realment TOT, està fatal, no només la ostar terra. Però per sort també penso que hi ha molta gent bona, amb ganes de fer coses, de deixar petjada a a vida i de com a mínim poder dir als seus fills que han intentat millorar una mica aquest món, aquesta terra, des de lo concret, com apunta en Joan quan parla dels xalets de la platja llarga de Tarragona.

De fet el comentari del Joan també apunta cap a aquest mal global que ens afecta a tots, però concretitza en petites coses que podem fer.

Ufff... quin rollito de primavera que estic fotent!!!!

No se... la sopa d'all fa anys que està descoberta. És molt difícil canviar res però des de la comunitat blocaire podríem fer alguna cosa concreta, no? Que en penseu....

Anònim ha dit...

Tondo, bona iniciativa!!!

Leticia ha dit...

Muchas gracias por entrar en mi blog!!!! Espero que me visites a menudo.

Un saludo

Joana ha dit...

Potser posant un granet cadascun de nosaltres.El dia a dia.Educant per la conservació de les coses i no per canviar-les, reciclar, el voluntariat... hi ha molt per fer i molt per arreglar. Jo sóc d'anar fent però constant.
Una abraçada!

Mon ha dit...

hi ha tantes coses per ficar en aquesta campanya.....

Unknown ha dit...

l'habitatge, la merda de contractes que hi han, com et fartes de currar per quatre duros i has de resar per tenir alguna cosa.... está fatal que la familia no pugui educar els seus fills per manca de temps, está fatal que ens passem la vida a dintre de despatxos, centres comercials i a la própia casa... está fatal q cada cop hi hagin més depressions, está fatal q cada cop hi hagi més diferència entre rics i pobres.... está fatal que ens odiem els uns als altres i ens faci por qualsevol q tingui una pinta massa estranya.... está fatal.....

Currymaedchen ha dit...

se me han ocurrido tantas en un segundo que me he colapsado..................

iruNa ha dit...

Doncs em sembla molt bé aquesta iniciativa, el problema és que hi ha tantes coses que estan fatal... que no sabria ni com començar!!
Però bé, val més començar per iniciatives com aquesta, i veure que generen tan de debat, tants comentaris i tant extensos, significa que no tot està tant malament, que encara existeix una mica d'esperit crític entre el jovent no?

Anònim ha dit...

Manca de creativitat

Què n'hauríem d'esperar dels nostres polítics en plena campanya electoral? Idees, propostes, arguments, solucions, i sobretot: creativitat. Creativitat en les seves idees, en les seves propostes, en els seus arguments i en les seves solucions. Però a les forces polítiques de Tarragona els hi manca força creativitat, només cal veure les campanyes que "circulen" per la nostra ciutat. Valguin els exemples de les seves cartes de presentació. CiU: Fem realitat els nostres somnis. PSC: Ara, Ballesteros Activa: Hola Tarragona! Som Activa, l'alternativa. Etc. etc. etc. Quina manca de personalitat! Dels nostres polítics, la veritat, n'espero molt més.