dilluns, d’abril 30, 2007

PLAÇA DE TOROS DE TARRAGONA: EN REFORMES

Aquesta és una fotografia actual de l'interior de la plaça de braus de Tarragona. A aquest tema ja n'he parlat algun cop, com podeu comprovar aquí (i no us perdeu el vídeo si no l'heu vist!). Reprodueixo la fotografia amb cert pesimisme doncs sóc conscient de què l'estan reformant no per tal de què la ciutadania en pugui gaudir sinó per tal que hi puguin continuar fent-s'hi "corridas de toros", en definitiva estem davant d'una reforma, no d'un canví d'ús de l'espai. Si voleu conèixer el cost d'aquestes obres cliqueu aquí.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

10.013.734'96 €uros és el cost de LA PRIMERA FASE !! (xifra declarada per la mateixa "Dipu")En canvi, quan demanes una subvenció per a qualsevulga obra cultural, diguem-ne... més convencional, resulta que no hi ha pressupost, o el què és pitjor, l'enrevessat sistema burocràtic exigit per a optar-hi et desanima per l'absurda quantitat de requisits. En canvi, per les maleïdes "corridas", com que al #1 i al #2 de l'Ajuntament (tot i estar enfrontats personalment) els agraden moltíssim, ja "ens hi podem posar fulles". Són uns insensibles, incults, prepotents i indignes de presidir cap càrrec de cap mena. Ni tant sols President de l'escala de veins. Serà cert que cada poble té els dirigents que es mereix ???

Albertus Magnus

Albertus Magnus ha dit...

Si la tasca del dirigent polític és materialitzar aquells desitjos que la població li demana o necessita i, Tarragona no és una "plaça" majoritàriament taurina, perquè preval la voluntat política i l'empresarial-taurina sobre la del poble què n'és el legítim destinatari i qui, al cap i a la fi, paga les despeses ?????

Unknown ha dit...

Albertus,

Molt ilustratius els teus comentaris. Personalment tinc l'experiència d'haver demanat subvencions a la Diputació i coroboro tot el què dius. Un calvari burocràtic per obtenir una ajuda miserable. Necessària, però miserable.

A ningú no se li escapa que tant en Nadal com sobretot l'Aregio són afeccionats taurins. Sense anar més lluny el president de la Diputació fins-i-tot frueix dels encierros dels Sanfermins.

El problema és que -tens tota la raó Albertus- confonen les seves passions personals amb el que el poble vol. Les enquestes constaten que cada caop menys gent és partidària de les "corrides".

Gràcies Albertus Magnus pels teus comentaris.

Cèsar Llamborda ha dit...

Pel meu gust podríen invertir aquests diners en la Catedral de Tarragona o el teatre romà de Tarragona: veritable vergonya de deixadesa.

... i a nivell "pro-vincere" no parlem de les necessitats prioritàries als toros...

Waipu Carolina ha dit...

¡Es horrible que sigan haciendo este tipo de espectaculos! una verdadera verguenza.

MeTis ha dit...

jo no soc d'alli, pero aqui a eivissa teniam una plaça també tant feta cals com aquesta i el que varen fer va ser reformarla pero ferhi dependencies municipals. A jo les corrides en fan fastig, per tant mai estire d'acord amb tornar a ferhi us de la plaça amb el mateix espectacle. I lo pitjor es que els extranyers encara ens associen amb aixo...

toca apexugar tondo¡¡

petons

Anònim ha dit...

La remodelación de la plaza de toros, es para todos los habitantes de tarragona. Se harán conciertos, eventos deportivos, fiestas multitudinarias, exposiciones, será un nuevo lugar para nuevas propuestas.
os lo puedo asegurar.

Anònim ha dit...

jaja k harton de reir me meto
kon los antitaurinos
las plazas de toros para k son para acer bailes de nenitas
no estan exas para las corridas de toros i punto.
I a quien no le guste k se kompre un palodu i de pire a la playa
lla esta bien de tato listo
VIVIAN LAS CORRIDAS DE TOROS I VIVA ESPAÑA

Anònim ha dit...

cada persona educa a sus hijos como quiere
i quando se cae un niño de un castillo i se mata
los taurinos acemos un grupo llamdo anticasteller
NO
porque porque os tenemos respeto

Poker Casino ha dit...

The question is removed