dimarts, de maig 01, 2007

GROC, GROC, GROC

Al contrari del violeta, el color groc és color amb més llum. Quan parlant de sindicalisme algú utilitza el color groc com a adjectiu vol dir que el sindicat en qüestió no defensa els treballadors i si l'empresa, el poder...
El 1er de maig, uns activistes han pintat de color groc davant de desenes de càmeres de TV i premsa en general la pancarta de la manifestació de CCOO i UGT a Barcelona, al final de la qual va sonar la internacional en llengua castellana, per sorpresa d'alguns.
Dintre del món del teatre el groc te unes connotacions diferents: és portador de mala estrugança doncs Molière va morir mentre representava El malalt imaginari vestit de color groc.
La vida no deixa de ser teatre... i ben real!!
Foto: Maulets.

6 comentaris:

MeTis ha dit...

pues a mi el groc no em desagrada (tinc la cuina mig groga), encara que sembla un color "enfermis".

per cert, no se que dirte amb els llibres... depen de la teua fe crec jo... si et soc sincera, crec que aquest te la pitjor primera part de tots els llibres... aixi i tot ja vaig per el 8è. Si ets creient sigueix, si no no.. a mi m'agraden.

petons

Waipu Joan ha dit...

el món és un teatre i cadascú el protagonista principal de la seva vida.
salut camarada i tirem una mica més groc, que això es veu un pèl fosc.

Unknown ha dit...

Metis,

Depèn de com s'utilitza, del seu simbolisme i context.

A veure si em decideixo a engegar-ne un de nou... però més endavant.

Joan,

Neixem i s'aixeca -sobtadament- el teló.

Robertinhos ha dit...

dilluns teniem que tocar amb la Sambé contractats per PSC...degut a la pluja no vàrem poguer tocar per a no malmetre els instruments. Malgrat que nosaltres no vàrem fer ploure i que erem 12 percussionistes allí mullant-nos per veure si al final millorava el temps i tocavem, el PSC no ens va voler pagar al·legant que com no tocàvem......en fi, ni tan sols van tindre la consideració de oferir-nos un entrepà i un refresc com a consolació

Unknown ha dit...

Robertinhos,

Segur que han perdut uns vots, no?

Ja ho deia en Montilla: "Una altra Espanya és possible", el qe no sabíem és que era a pitjor.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

em fa l'efecte que ja sabien que aquells vots no el "catarien" ;-). He penjat algun "cartell electoral" al meu blog (em falta el PSC i s'accepten idees).