dilluns, de maig 28, 2007

ADÉU NADAL

Finito. Les musiquetes eixordidores de furgonetes electorals i els serveis de neteja a tot drap a les 8 del matí de diuemenge deixaran de pertorbar la calma d'una Tarragona que no deixa de ser una bassa d'oli.
Felicito públicamet el guanyador de les municipals a Tarragona, el socialista Josep Fèlix Ballesteros i a la resta de partits que han aconseguit representació parlamentària. El que més m'ha cridat l'atenció és:
1.- El PSC guanya de carrer però no obté la majoria absoluta, per tant hi haurà una mica de joc. Decidiran si pacten amb ERC o governen en minoria, doncs no crec que la ciutadania entengués un pacte amb CiU, malgrat no seria el primer cop.

2.- Els nois del kubotan no han obtingut representació. Entre la proposta d'ubicar una mesquita a l'antic Banc d'Espanya, el vot útil i la política repressora del Saura han punxat perdent els dos regidors.
3.- El PP i ERC revaliden els seus regidors, tot i baixar en percentatge de vot.
4.- El 47% d'electors han escollit l'abstenció, pels motius que siguin.

Finito. El Nàstic a segona divisió.

Mentre això passa a les altres dues capitals del Camp de Tarragona la CORI, i la CUP dónen color als respectius ajuntaments.

6 comentaris:

Robertinhos ha dit...

tranquil company Tondo, tots han guanyat. Ja ho veuràs.

Waipu Joan ha dit...

la CORI a Tarragona farà aviat estralls.

Mon ha dit...

a Reus ho enganxen tot, (almenys estaran divertits quatre anys)

Unknown ha dit...

Robertinhos,

Si, Robertinhos, però a valtrus no us han pagat el volo, no? No vaig ser-hi a temps per fer.ne el post, disculpa'm.

Waipu Joan,

Preferiria la Cicciolina.

Món,

Ja ho pots ben dir.

Mon ha dit...

Adios con el corason que con el alma no puuuuedo! ja tenia en ganes de que marxes 18 anys son masses

Calidoscopi ha dit...

No és estrany que ICV hagi desaparegut com es pot porsosar això de la mesquita. Quina mala estratègia. Com s'es vist que un partit super-modern i guai proposi cedir espai per a un edifici centric per a ús religiós.

No s'aguanta per enlloc que l'administració destini un edifici que pot tenir millors usos que per ser seu de religions menja cocos.

Ja els hi està bé a ICV.