dilluns, de maig 28, 2007

LA CASA DE LA FESTA

550.000 euros és el pressupost per a executar les obres de la Casa de la Festa, a la Via Augusta. L'espai finalment sembla que serà inaugurat el setembre. Com podem veure a les fotografies les obres han arrencat -l'arrencada ha estat sostinguda fins abans de les eleccions-. Cal destacar-ne els sostenibles aparells d'aire condicionat i refrigeració que podem veure a la primera foto i el rètol gegant de la portalada.

La història d'aquest espai -antiga concessionària de vehícles- quedarà enrrere quan s'inauguri la Casa de la festa, que acollirà els elements del Seguici Popular i tot allò relacionat amb les festes de Santa Tecla.

Només espero que al vestíbul de l'Ajuntament hi continuïn els gegants moros i els negritos, doncs s'ha convertit ja en un punt de peregrinatge per part dels xiquets i xiquetes de Tarragona, que ara és extensiu al Pati del rei Jaume I.
Nota: Linko imatges del wàter públic més proper a la Casa de la Festa. Poden ferir la sensibilitat, especialment si preneu un cafè o piqueu alguna cosa absteniu-vos.

Fotos de Tondo Rotondo.

4 comentaris:

MeTis ha dit...

casa de la festa?? vaja nom no? i nomes per celebrar una dia, santa tecla?? crec que no ho entenc gaire..

i si, estava prenen un cafe i crec que ja no en tinc ganes despres de vora les fotos... casi m'alegro de que aqui no hi hagi wc publics al carrer.

petons

Mon ha dit...

vols dir que no els netegen des de els temps dels romans?

Unknown ha dit...

Metis,

ÉS UN ESPAI ON GUARDAR EL BESTIARI FESTIU, GEGANTS, ETC. (Disculpa les majúscules) i alhora on hi pugui assatjar i teneir la seu alguns grups teclers.

Lo del wàter si, fastigós.

Món,

Vindran els de chillig-bang a netehar-ho, segur. Per gravar un spot.

Anònim ha dit...

Joder, vaya vergüenza!