dijous, de maig 17, 2007

EL BLOC D'EN JOAN JUBANY

De tant en tant m'agrada parlar-vos d'alguns blogs -o blocs- que m'agraden. Avui vull presentar-vos El bloc d'en Joan Jubany. Amb un disseny impecable ens permet anar seguint el seu anar fent per Mataró, així com l'actualitat d'aquesta població del Maresme. El trobo interessant perquè -allunyat dels grans partits polítics tradicionals- ens mostra una manera prou digna d'implicar-se en la vida pública amb els problemes qütidians, amb els anhels diaris i amb les il.lusions d'allò que està per fer i encara és possible.
Petites coses del dia a dia: com una multa del també "cívic" Ajuntament de Mataró de 300 € pel simple fet de penjar un cartell amb cel.lo en un indret que s'havia d'enderrocar, un llibre sobre el bestiari de la festa major de Mataró (les Santes), i alguns postas sobre política municipal de Mataró que penso són exemplars d'una forma de fer política digna a la qual no hi estem gens acostumats doncs normalment associem política amb màfdies, endolls, corruptel.les, favors, euros i més euros...
Bé, us convido a visitar aquest bloc amic, i anar investigant els seus racons...
Fotografies extretes d'El bloc d'en Joan Jubany.

5 comentaris:

Waipu Joan ha dit...

Ben trobat Tondo,
ens passarem a visitar en Joan Jubany. Salutacions!

Anònim ha dit...

bon blog tondo , enhorabona

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Casundena amb les p. ordenances de neteja i civisme basades en la tolerància zero i en la criminalització de la pobresa.

Joana ha dit...

Sempre és interessant conèixer altres blocs i altres llocs. Hi donarçe un cop d'ull!
Bon capde, tondo1

Mon ha dit...

he entrat al bloc d'en jubany i sorpres es el germa de l'Helena la noia que va guanyar aquell premi a Mont-roig