divendres, de maig 18, 2007

ESTÀ TOT FATAL

M'ha sortit la vena reivindicativa! Està tot fatal! Per aquest motiu penjo aquest post i us convido a visitar la pàgina que parla de tot això.

Des de l'arribada de l'euro cada cop costa més arribar a fina de mes, mentre la majoria dels polítics dupliquen i tripliquen els seus sous: en blanc i en negre.

Cada cop més una vivenda és un luxe... cada cop més les ordenaces de civisme són una excusa per recloren's a casa, amorrats a la televisió.

Cada cop més la política crea bosses de persones sense dret a res, i no possibilitant la seva formació i desenvolupament.


Està tot fatal i polítics i administracions de tota mena -que ens representen, això si!- s'entesten en dir blanc i fer negre.


13 comentaris:

MeTis ha dit...

si, esta tot fatal, pero aixi som, tots responsables per una part o altre. Poderós sou¡¡

petons

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Està tot fatal però no tothom hi està còmode. Heu vist els tres xavals que hi ha penjats d'un edifici a Esplugues de Llobregat, protestant contra el pla Caufec?

Anònim ha dit...

Ja ho pots ben dir... ESTÀ TOT FATAL. Però s'ha de reconèixer que molts de nosaltres hem contribuït a que ho estigui, fins que la bola s'ha fet tan gran que un dia ens petarà als "morrus". O ja ha petat? S'ha de reconèixer que gairebé tots hem entrat a la roda dels 50m de pis a 200 mil euros amb necessitat de reformes, a acceptar feines cutres per un sou cutre i a votar per tal de que el polític "de turnu" arregli la desfeta. No sé que és primer, el sou "cutre" o el pis "cutre", (els polítics sempre ho han sigut,però un cop entres a la roda, no hi ha qui l'aturi.
Ara m'ha vingut al cap un cartell de fa uns quants anys que equiparava a la immensa majoria amb un ramat de bens, tot blanquet i immaculat i uns quants de negres que triaven un altre camí (+ o -). És igual, tal i com vaig pensar llavors, o segueixes als blancs o segueixes als negres, però no et desmarques, ets un be facis el que facis. Ara toca fer anar la calculadora per arribar a final de mes, esperar que no pugin el tipus d'interés per a la propera revisió de la hipoteca i... votar?!?!?!?

Waipu Joan ha dit...

m'hi he passat i realment són gent guerrera. Molts ho diem i no fem res...
no estarem tan malament o el com diu mon pare, som víctimes del tantsemenfotisme.

Robertinhos ha dit...

està tot fatal, però, què fem nosaltres per arreglar-ho?

euria ha dit...

He entrat a visitar-los i deu ni dó que actius. Potser si tots fessim el mateix se'n treuria alguna cosa de bo. Hi ha coses que al sentir-les ens haurien de fer tant mal a les orelles que ens neguessim a acceptar-les de cap manera. Bon cap de setmana!

Mon ha dit...

no esta fatal...esta pitjor

Déjà vie ha dit...

ma'garada el dibuix d la nena i la totxana prooooooo no m'agrada ser catastrofista, per tant t'envio un ptonet i me'n torno cap al meu cau a studiar un pel mes.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Segons les últimes notícies rebudes, un veí de Sants ha estat detingut al migdia pels mossos d’esquadra, al moment que s’estava produint una acció de denúncia contra l’especulació immobiliària al Saló de la Construcció a Barcelona (Construmat). Aquesta persona, que segons els nombrosos testimonis, estava recriminant l’acció represiva de la policia, ha sigut detinguda i traslladada cap a la comisaría de Les Corts, on a hores d’ara hi ha una concentració demanant el seu alliberament inmediat. Segons informacions d’última hora, aquesta persona és acusada d’atemptat a l’autoritat, encara que molts testimonis i imatges que ens han arribat de Barcelona Televisió demostren que no hi ha existit cap tipus d’agressió al moment de la detenció. De la mateixa manera, s’acaba de presentar una denúncia contra la policia per detenció il.legal. Recordem que des de passades les 11 del matí hi havia gent encadenada tallant el trànsit rodat a la plaça d’Espanya i un grup concentrat a les portes de la Fira Construmat que es cel•lebra aquests dies. Es denuncia l’especulació que destrossa els nostre barris i la gestió municipal que lluny d’aturar aquesta dinàmica, la preconitza.
Aquesta acció es fa en el marc de la setmana de lluita contra l'especulació i en defensa del territori ESTA TOT FATAL.

Unknown ha dit...

No hi ha dret amb aquesta detenció!

Joana ha dit...

T'ha sortit del cor!
Realment abans de les eleccions encara te n'adones més: Està tot fatal!i molt em temo que empitjorarà!
Salutacions!

Unknown ha dit...

Metis,
Raó teniu!

Josep Maria,
Quanta saviesa!

Cucubrita,
I hi contrubuïm, malgrat tot.

Unknown ha dit...

Joan,
Gent coherent i lluitadora, si.

Robertinhos,
Aquest és el desllorigador del tema. Com ho fem?

Euria,
Totalment d'acord.

Món,
I pitjor estarà si no fem res.

Déja,
Gràcies per la teva visita i saviesa.

Joana,
El teu comentari és una alenada d'aire fresc doncs malgrat la duresa del post te un toc tendre.

Josep Maria,
Gràcies per la teva tasca sensibilitzadira. Guanyarem!