dilluns, de maig 21, 2007

PREGUNTA A BALLESTEROS

Ho comentava al blog de Jordi Salvat i he pensat... perquè no dedicar-hi un post? Com sabeu aviat són les eleccions municipals, Tarragona escollirà un nou consistori, un nou alcalde i nous regidors.

Molts dels polítics candidats disposen de blogs, alguns oberts de cara a la campanya, d'altres més antics. Els uns renovats constantment, els altres no gaire, els uns personals, els altres en mans de l'equip de premsa...

Com molts tarragonins de tant en tant visito els blogs dels polítics, i de tant en tant hi deixo algun comenatri. Llegint el diari personal de Josep Fèlix Ballesteros, el candidat del PSC, vaig veure que es convidava els cibernautes a fer preguntes. Jo així ho vaig fer i vaig traslladar la meva inquitetud pel que fa a l'organització de curses de braus a Tarragona, doncs que jo sàpiga només una candidatura (vegeu cartell) s'ha mostrat en contra de la tortura que suposen les curses de braus. En aquest post, i aquest altre he parlat de la meva opinió sobre el tema dels toros a Tarragona.

No se si el candidat respondrà la meva pregunta, si ho fa -sigui en el sentit que sigui- demostrarà que realment els blogs són una bona eina de comunicació. Aquesta era la pregunta, que també vaig enviar per e-mail:
Tondo Rotondo Says: Maig 11th, 2007 at 7:58 am Al meu blog he parlat en alguns posts sobre les corrides de toros a Tarragona. Us he enviat una pregunta sobre el tema i m’agradaria rebre una resposta, doncs ho considero un tema prou important.La plaça pertany a la Diputació però crec que el permís per les curses el dóna l’Ajuntament.Acabareu amb les curses de braus a Tarragona?
Fotos: Cartell antitaurí de Nosaltres Som-AUP, feta per Tondo Rotondo. Banners extrets del blog de Ballesteros.

11 comentaris:

MeTis ha dit...

potser la resposta sira tipo "quien calla otorga"... si ho rehabiliten, ten per segur que n'hiurà. ja diras si contesta.

petons

Cèsar Llamborda ha dit...

Aviat els blocs hauran de poder acollir-se a una ISO que doni fe del feedback gestionat amb correcció.

Cèsar Llamborda ha dit...

Curiosament ja fa uns mesos el cap de premsa del Psc ens va demanar via e-mail poder intercanviar links entre el nostre blog i el del Ballesteros, però finalment ells no han linkat el Tarragona 2016, oer tant naltrus tampoc ho hem fet amb el seu. Oblit? Potser si.

Waipu Joan ha dit...

jo no em crec en Ballesteros...

Mon ha dit...

vols dir que es mullara?

Verena Sánchez Doering ha dit...

lo importante que logras comunicar lo que sientes y eso es lo que importa
mil gracias por tus palabras de tanta sabiduria que siempre tienes amigo
cada comentario tuyo para mi es eso, y tu sabiduria se siente siempre
un abrazo y muchos cariños
quesea una buena semana y estes muy bien
gracias por tu compañia, besitos amigo lindo

besos y sueños

Verena Sánchez Doering ha dit...

de sucesos vamos llenando la vida, entregando y nunca olvidando que los sentimientos siempre son parte de nuestra que dan mil sentidos y mil razones
un abrazo y gracias
besitos


besos y sueños

Unknown ha dit...

Metis,
Si contesta t'ho faré saber. I malauradament penso que res canviarà i que tornaran a organitzar tirtures públiques malgrat no agraden gaire a la gent.

Hola germà Cèsar!

Joan,
Jo no crec en cap d'ells. Crec més en el poble què és conscient de ser-ho.

Mon,
Com a mínim hauria de contestar, sinó perquè ho proposa.

Freyja,
Contar con tus visitas es todo un lujo, un oatrimonio que no quiero perder ;-)

jordi salvat ha dit...

No hi ha manera que et respongui i s'acaba el termini.

Unknown ha dit...

Jordi,
He rebut una resposta! Guanyi qui guanyi sembla que a Tarragona s'organitzaran curses de toros durant anys i panys...

Unknown ha dit...

Sí guanyés Nosaltres Som - Assemblea d'Unitat Popular us podem ben assegurar que no es celebrarà cap més cursa de braus a Tarragona, i que la plaça de Braus es destinarà com a espai cultural polivalent, per exemple per fer concerts.

Problemes reals, vot combatiu!