dimecres, de juny 13, 2007

WOODY ALLEN A BARCELONA

A Taragona existeix una oficina per fer de la ciutat un plató cinematogràfic, però a Barcelona ja molts anys que s'està treballant en aquest sentit. I són moltes les pel.lícules, documentals i anuncis televisius que s'hi filmen. Ara el gran Woody Allen està instal.lat a Barcelona, ciutat que ja ha visitat diverses vegades i on hi ha actuat amb la seva banda.
El fet de que Woody Allen hag montat ja la seva oficina a Barcelona (a la torre Agbar) i estigui buscant localitzacions per a la seva pel.lícula és notícia. De totes maneres penso que tampoc cal perseguir el personatge a nivell mediàtic. Avui ha dinat aquí, i entrevista al cambrer. Ha comprat uns pantalons, i panoràmica de la botiga... La seva dona prenia el sol al Parc Güell... Al final fins-i-tot en Montilla haurà d'anar a fer un cafè amb Allen per a poder sortir a la tele en plan informal.
Una flor no fa estiu, i jo no tinc gaire clar que aquest seguiment mediàtic al treball d'Allen no pugui girar-se en contra i que l'home acabi fart de Barcelona.
És positiva aquesta persecució mediàtica a Woody Allen?

Foto: Wikipedia.

10 comentaris:

Júlia ha dit...

És que som d'una badoqueria impressionant i això dels'famosos', si són americans i molt coneguts provoca aquests rius de tonteria, doncs sí, segurament n'acabarà fart.

ddriver ha dit...

a la tarda era al caixa forum

Waipu Carolina ha dit...

Tondo,
Yo personalmente creo que entiendo que sea un personaje mediático, pero de allí a perseguirlo a toda hora,publicar cada cosa cotidiana que haga, no repetarle ni un mínimo su intimidad deja mucho que decir de la ciudad.
Es que ya me imagino los pesaditos de la prensa del corazón y demás colegas haciendo de las suyas.
Me parece como dices que pronto acabará cansado de Barcelona.
Un saludo

Calidoscopi ha dit...

És un espectacle molt provincià! I molt exagerat això de si ha dinat aquí o ha anat a pixar allà. Aquest pas l'Ajuntament, obsessionat amb convertir BCN en una ciutat només per turistes, podrà crear la ruta Woody Allen que recorri els llocs on ha estat i fet coses. A la manera com fins ara es veia amb les vides dels sants, que aquí va fer un miracle i allà li va passar noseque. I vinga, més turistes!

Mon ha dit...

ho trobo un comportament ridicul la persecució mediatica al Woody, en un altre pais això no pasa. desgraciadament encara som aquells del bienvenido Ms. Marshall"

Unknown ha dit...

Júlia,

Exacte: rius de tonteria. Meridiana definició!

Ddriver,

Seur que rondant amb el taxi l'has vist per la via pública. Jjejejejeje

Waipu Carolina,

Exacte, més clar l'aigua.

Calidoscopi,

Doncs no estaria gens malament aquesta ruta. després de la depauperació de la cultura a casa nostra, som ja un supermercat .

Món,

Ridícul, si senyor.

Unknown ha dit...

Suposo q está acostumat i no espera menys.

Badges66 ha dit...

lo perseguiran cual vulgar Pantoja y parecerá que se ha metido en un lugar repletito de catetos (cosa que igua es verdad).

Jobove - Reus ha dit...

A Reus també volen crear la ciutat plató, primer vam copiar els castells de foc, ara aixó. Adjuntem-se amb Tarragona ara que som tots socialistes i acabarem abans.

Noticies d'última hora al ple del dia 16 hi hauran dues televisions, el Canal Reus i una altra que donarà la senyal a les altres, el col.legi de periodistes ha mediat.

Com a emisores de Ràdio crec que solament ve la COPE

Salut !!!

Anònim ha dit...

Doncs jo el vaig veure a la Fundació Miró de visita amb la seva dona i no hi havia paparazzis i la gent del seu voltant, tot i reconeixent-lo, no se li tiraven a sobre. Així que va passar bastat desapercebut.