diumenge, de juliol 22, 2007

CENSURA CONTRA LA REVISTA "EL JUEVES"

Vivim en un estat que se suposa de dret i on la llibertat d'expressió no sempre és garantida. Com sabeu la revista satírica El Jueves ha etsat segrestada dels quioscs per ordre de l'Audiència Nacional doncs aquests polititzats jutges han vist un delicte contra la corona espanyola. Curiosament he intentat accedir a la seva web i no he pogut fer-ho, no se si es tracta d'un problema puntual o no, però és ben curiós.

Si voleu veure la imatge censurada per l'Audiència Nacional Espanyola cliqueu aquí o aquí. Jo la volia penjar al blog però no ho he fet doncs estaria una miqueta atemorit de que puguin clausurar-lo i fer-me pagar uns milers d'euros que no tinc.
Votam al TOP CATALÀ!
Foto extreta del blog Sare antifaxista.

11 comentaris:

mossèn ha dit...

estem en un país talibà !!!! ... salut

Josep Maria Yago Suau ha dit...

hi ha un bon grapat de blogs que hem penjat la portada. La veurà més gent amb el segrest que sense.

Pepita Forever ha dit...

El Jueves ha estat sempre un clàsic a l'hora de parlar de "La Família" i estic segura que han fet bromes més heavys que aquesta. Potser no els hi acaba d'agradar la caricatura?? és una pena...

Anònim ha dit...

http://eljueves.blogia.com/

El veí de dalt ha dit...

Ja fa temps que fa caguera tot plegat...

Jobove - Reus ha dit...

com mes serem mes riurem

salutacions des de Reus

Calidoscopi ha dit...

Un dia o altre la familia reial caurà. O els catalans ens muntem la nostra república o n'estic segur que els espanyols també acabaràn per voler una república.

Daniel Mercado ha dit...

En aquest cas jo creo que hi ha raons per a sancionar la caricatura. El que diuen és cert, però la manera no és l'apropiada, és de mal gust. Jo Penso que si es tractés de parents meus i no dels reis, el dibuix m'hagués molestat encara més.

Bon estiu

Albertus Magnus ha dit...

Jo no crec que hi hagi raons de pes per a prohibir la caricatura. A més, ni tant sols es fa esment de cap nom. Tant sols són unes caricatures, i si algú es dóna per al•ludit, és que té la cua de palla. El que passa és que aquesta colla de paràsits inútils i arrogants, consideren que estan per damunt de la resta dels mortals. Acabada la tasca de la transició, jo ja els començaria a ensenyar el camí que va agafar el seu parent núm. XIII

Albertus Magnus ha dit...

Per a equilibrar en allò que es pugui l'abús de poder, jo he fet còrrer la imatge de la portada del Jueves entre totes les adreces de la meva agenda de correu. És el que es mereixen !!

BalaNegra ha dit...

Es que la página web también fue cerrada por orden judicial, por eso no podías acceder.

Gracias por comentar en mi blog.
No puedo comentarte mucho más porque me pierdo un poquito... :-)

salut!