dijous, de juliol 19, 2007

EL VÍDEO DE LA SAGRADA FAMILIA

Cal felicitar la gent de SOS Sagrada Família, de l'AVE pel Litoral i la resta de moviments ciutadans doncs amb pocs mitjans estan aconseguint fer front als polítics professioanls del PSO i ICV que estan entestats en fer passar el túnel del Tren de Gran Velocitat per sota de mig Barcelona, pel risc existent i l'estrès urbanístic que generarà. I especialment risc per a l'emblemàtic temple expiatori de l'arquitecte de Riudoms Antoni Gaudí: la Sagrada Família.

Com a mostra de solidaritat i carinyo amb el poble de Barcelona, penjo aquest vídeo.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

My support to the Sagrada

mossèn ha dit...

pos dec c poc solidari ... els barcelonins com més lluny, millor !!! ;) salut

MeTis ha dit...

els politics estan locos, com se lis ocurreix tal barbaritat?? sira que barcelona no es gran per fer pasar el tren per altre lloc...
em pregunto quants diners els haura pagat la companyia que vol fer la obra..

ptons

Anònim ha dit...

OSTI!. Estan demoda els derribus.

Joana ha dit...

Fa pena tot plegat! Si cau la Sagrada Família...qui en tindrà la culpa???

euria ha dit...

Doncs aquest n'és un exemple de no pensar en els altres, és a dir, ja no només per la Sagrada família, si no per la gent que té un pis sobre els tunels que es faran. I d'aquest mateix estil les antenes d'alta tensió de la MAT. Però res d'això importa als polítics. Perquè no ho tenen al costat de casa i ja han cobrat una pasta gansa xq tot sigui així.

blanca alsina ha dit...

Bones, soc l´altre Cuca, la cosina de barna. Moltes gracies per la solidaritat als que lluitem contra aquest podrit traçat de l´AVE, els vostres comentaris posen el dit en els 2 temes: els 53.000 veins i els monuments catalogats.
Gracies sobretot encara més dir que fem molt amb pocs medis. Fem el que podem, però ens sembla poc,... esclar que si desde lluny sembla mes, donc perfecte.
Sort que hi ha com vosaltres que posa per escrit el que pensa tanta gent, "AIXÓ ACAVARÁ FATAL", nois tenim que canviar.ho i costara.
Les rutes per l´AVE alternatives son igual de cares o menys, ja son ganes.... Qui s´en fia de l´obra pública nacional? Tinc algunes fotos de les mogudes i comentaris al projecte al www.flickr.com/photos/cucadellum. Si ho visiteu ja direu si les explicacions son prou clares. Espero les vostres noticies. Blanca Alsina.(www.cucadellum.org)