diumenge, de juliol 29, 2007

LA VARETA MÀGICA DE TARRAGONA

Aquests dies els ciutadans de Tarragona estem rebent a la nostra bústia el darrer liurament de la revista del cor local especialitzada en lluiment del "palmito" de polítics i acòlits, i de retruc a informar el pobre poble: Parlo del Tarragona Municipal, en el qual el nou alcalde segueix la línia de l'antic i surt retartat a tort i a dret. Com sobre gustos no hi ha res escrit us parlaré d'una cosa que m'ha cridat l'atenció: El lliurament de les vares de comandament als tinents d'alcalde.
Curiosament els regidors d'ERC, acompanyats del del PSC Xavier Tarrés són esl que m'han semblat que agafen la vareta amb més força, en plan Smigol quan aconseguia el cobejat anell de poder. És una impressió, però jutjeu-ho vosaltres mateixos en aquestes fotos extretes del butlletí municipal.
Pot deduir-se de com entomen i es fan seva la vareta de marres la intensitat amb que tenen previst aferrar-se al poder?
Fotos extretes de Tarragona Municipal, publicació que podeu veure online aquí. Si aneu a la pàg. 6 podreu jutjar com agafen la vareta els tinents d'alcalde.

9 comentaris:

Agnès ha dit...

Jeje... molt bona l'observació! A veure què tal va aquests quatre anys

Cèsar Llamborda ha dit...

Una d'aquestes tres persones és qui porta la direcció i gestió de la candidatura de Tarragona 2016 Capital Europea de la Cultura.

FRISO per aquesta candidatura !!!

Una abraçada des de la Tarragona del 2016 !!

Oscar Ramírez ha dit...

De fet sembla que agafin el manec d'una "zambomba" i especialment la Rosa Rossell d'ERC. Deu que ser la falta de costum però millor perquè si s'hi acostumen voldrà dir que ja hi porten masses anys.

Anònim ha dit...

Doncs si, Òscar, sembla que li estigui tocant la zambomba.

Joana ha dit...

I qui vol deixar la vareta màgica!
Mentre la puguin anar munyint...
;)

Ana ha dit...

hola sólo quería saludarte y darte las gracias por pasarte por mi humilde casa.

Besitos.

Anònim ha dit...

El bastonet m'ha recordat aquell mític "allarga't bastó" que feia anar el son goku...només els falta el núvol "kinton"...

Verena Sánchez Doering ha dit...

te dejo un abrazo y deseo que estes muy bien, una buena semana
besitos


besos y sueños

Anònim ha dit...

Realment el Ballesteros i la Rossell tenen una pose molt sexual en aquesta foto... De fet ERC no fa a Tarragona política independentista, sinó seguidista.