divendres, de juliol 27, 2007

TOT ÉS POSSIBLE

En Miquel Martí i Pol, en un bell cant d'optimisme vital va dir allò de què "Tot està per fer i tot és possible"... aquest vers m'ha vingut al cap en conèixer el blog de l'Òscar Ramírez, un "jove" de la quinta del 71 amb una dilatada experiència com a professional del món de la comunicació.
Avui vull presentar-vos el seu blog doncs el considero una excel.lent troballa tant pels continguts com per la treballada columna de la dreta, que ens ofereix uns eguit d'inmillorables links relacionats especialment amb la seva passió: la comunicació i... és clar: la ràdio.
La Tarragosfera està creixent amb força, amb mostres de tots colors, amb actualitzacions de tota mena i amb qualitat dependent del gust de cada lector. Posats a parlar de gustos, dir-vos que aquest blog que esteu llegint li agrada a l'Òscar Ramírez doncs comenta que hi comparteix "moltes opinions i perquè és un espai fet amb valentia per alguns temes que s'hi tracten".
M'ha agradat molt això de la valentia, no se si m'ho mereixo, però...

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Moltes gràcies per les teves paraules i per la referencia a Marti Pol, un gran poeta i una gran persona. Mantinc el que deia amb meu post. El teu espai m'agrada perquè hi comparteixo moltes opinions i perquè està fet amb valentia. Fins ara.

Mon ha dit...

Gracies amic Tondo per descubrir-me aquest bloc del oscar, coneixia la seva feina profesional, tant bona com el bloc( ja l'he afegit a la meva llista)