dimarts, de juliol 03, 2007

UN ALTRE BOTONET

Aquest Votam al TOP CATALÀ! és el darrer botonet -o banner- que he afegit a la banda dreta del meu blog. Clicant-lo accediu a la pàgina de Topcatalà, espai en el qual s'hi ofereixen diferents categories de webs i blogs catalans llistats a partir dels vots obtinguts.
Si us sembla bé de tant en tant puc dedicar algun post a donar-vos a conèixer alguns dels elements que integro en el meu blog i que -si voleu- podeu utilitzar.

Per als qui tingueu blog penso què es tracta d'una eina senzilla però que pot ajudar a donar-vos a conèixer. Us hi heu de registrar i seguidament copiar i enganxar el codi d'html corresponent al botó que més us agradi. Voleu provar-ho? Votam al TOP CATALÀ!

5 comentaris:

Mon ha dit...

ep1 jo ja he votat. per això si que val la pena votar

El veí de dalt ha dit...

Estem al hit parade dels 25, eh mestre?

Unknown ha dit...

Eo! M'agrade trobar-me amb blogs amics com el Malerudeveure't en àmbits diferents. H einstal.lat no fa pas massa el botonet.

De totes maneres no hi ha massa moviment, no?

Cosme Garrell i Guiu ha dit...

Tondo no se con possar el link a la dreta dek bloc ho he fet con un article saps com puc fer-ho

Si ho saps m'ho dius

Unknown ha dit...

Et refereixes al link de Topcatalà, suposo.

El primer que has de fer és anar a la seva pàgina (ho pots fer clicant a sobre del botonet), allí hi apareixerà una opció per a registrar-te. Fes-ho. Lllavors obtindràs un codi html. Has d'anar al teu blog i col.locar-lo dreant dins la plantilla un espai per l'html.

Si tens dubtes escriu-me. Sembla complicat però és molt senzill!

Una abraçada Cosme i endavant amb l'excel.lent feina que feu!